Valborg.

Godkväll bloggen!

Har inte uppdaterat idag, mest för att jag inte har något att uppdatera om. Jag hatar att vara sjuk, för jag blir så rastlös då. Min pojkvän vet om detta och har skämt bort mig något enormt idag. Först köpte han med fika hem efter jobbet och sedan åkte han ut till allum och tillbaka för att köpa en färg (som var slut i stan) så jag kan måla klart longboarden. Plus en Sophia Kinsella bok som jag slukade på några timmar - den hade han nog hoppats skulle räcka en vecka dock.

Nu ska han och några vänner sitta nere utanför huset och grilla marsmallows. Jag tänkte bylsa på mig och hälsa på. Helt bortkastad valborg har det ju inte vart.

Glad majbrasa på er!


Ain't so sweet.


Det enda pluset med att vara sjuk är att det är tillåtet att dega i soffan framför tvn. Har glott på mtvs sweet sixteen och exiled där dom bortskämda ungarna får åka till andra sidan jorden och arbeta för en gång skull. Bästa skräptv som finns.

Ska hoppa in i duschen och försöka bli lite normal. Skitförkylning.


Nyshoppat.

Kan ju visa vad jag gått och skaffat mig på sistone när jag ändå inte orkar göra något vettigt.

Ett par crocker DNA. High har jag för mig att det är.. Finns low också. Jättesköna glidarbrallor.

Skrynklig klänningen blev i kassen.. Men fina va! Kjol 149kr, klänning 299.

Och mitt papegojhalsband. 79 kr på JC.

Down and out.

Har varit på vårdcentralen, men det var ingen större lycka där. Ett virus så ingen antibiotika. Ibland önskar man nästan att man hade halsfluss så man kunde få de där jäkla pillrena så man blir bättre nån gång. Istället får det bli ibumetin, myntate och hinkvis med vatten. Himla dålig tajming det där.

Underbart väder är det också. Usch.

Man får helt enkelt fokusera på det som är bra. Jag har världens bästa pojkvän, familj och vänner. Goa arbetskamrater också och går på semester om 4 dar. Det är ändå inte fy skam.

Tänkte att jag kunde bjussa lite på mig själv, så här i studenttider. Många stora bloggerskor (blondinbella och kenza) tar ju faktiskt studenten i år, dom små underbarnen. Så här såg jag ut:


Det  här var faktiskt den enda bilden jag kunde hitta på mig själv..

 Jag och min balkavaljer. Rosa prinsessklänning var det där ja.

Indianer i köket.

Måste visa en cool sak också..
För några år sen målade jag mycket på kläder, bland annat den här döskalleindianen på baksidan av en skjorta (som faktiskt är från JC haha)

Blev rätt nöjd, men numera hänger den mest i garderoben. Nu har dock min syster en förstorad kopia som hon har dängt upp på sin köksvägg:

Shit va! Den har jag målat liksom.. Blev lite stolt :)

Still in bed.

Godmorgon peeps!
Har fortfarande megaont i halsen och nu även feber.. Yippie. Har i alla fall fått en akuttid på vårdcentralen i eftermiddag så man kan kolla upp det. Vore sjukt trist att va dålig när jag åker på måndag.

Här är lite bilder från gårkvällen

randiga klubben..

och jättegod mat! Hard Rock vet verkligen hur man gör en club sandwich. Vid halvtio var det dock dags för sängen för min del.. Slocknade direkt.

För er som missat det - i nya numret av Sofis mode väljer Sofi och två stylister ut favoritplagg från JC:

Den turkosa klänningen Sofi bär börjar ta slut i storlekar och så även i vitt. Så är ni sugna på dom får ni bege er snarast till ett JC. Själv vill jag ha den blå klänningen, fast i rosa såklart. Alla klänningar ligger på 299, så dyra är dom inte heller.


Aj.

Hej igen!

Har så j*kla ont i halsen nu, så jag befarar att jeansexperterna får bli imorgon eller på torsdag. Hade inte tänkt att bli sjuk nu, men det verkar inte bättre. Dessutom har vi fått in massa nya, snygga grejer som jag gärna hade lagt upp här. Tyvärr ska jag orka med ett avskedskäk på hardrock för vår kära Caroline ikväll så jag får helt enkelt get back to you och ta igen när jag är bättre. Promise :)

Stiltips.


Ibland kan det vara kul med lite stiltips.. Här har två vårfina dockor i lite olika stilar. En lite mer party med ett långt klänningslinne och Cat Power-västen med nitar. Leggingsen är egentligen mer glansiga än vad dom är på bilden, riktigt coola "wetlook". Den andra mer vardagsbetonade har på sig en dancetopp som finns i alla möjliga utföranden och färger tillsammans med snygga klorblekta crocker. Halsbandet är från jcs nya smyckeskollektion.

Efter jag slutat kommer "jeansexperterna" upp. Idag stylar vi ett par jeans för tre olika tillfällen.


Bad weather

Sitter framför tvn och slötittar på hundpyskologen på tv4+. Har haft en tung dag på jobbet så jag har införskaffat naturgodis att mumsa på. Nu vrålregnar det också. Har dragit på mig en förkylning.. Känns som en såndär måndag, ni vet. Dom kommer ibland.

Om ni gillar Elin Kling kikar ni säkert in på minoutfit.se ganska ofta. Här kan ni se när hon var på JC och plockade kläder till vinnaren av månadens outfit. På minoutfit hittar ni också emma elwins sida "dagens plagg" och hon brukar ha väldigt vackra bilder i sin blogg.

Nu ska jag nog ta mig lite te och hoppas på att jag blir bättre tills imorgon. God kväll.

Monday.

Så var det måndag igen! Nya tag, nya saker att se fram emot.
Vi kör en sån här, det var längesen:

Dagens inspiration
Business as usual

  • Linne/JC 149kr
  • Chinos/Tiger 1199kr
  • Väska/Saddler
  • Armband och skor privata.

Dagens inspiration kille

  • Mörkblå chinos/JC 499kr
  • Rutig, kortärmad skjorta/JC 299kr
  • Linne med svart text/JC


Jag har förresten läst att ett ben&jerry's café har öppnat på Liseberg! Haaallåå! Varför har dom inte gjort reklam för det istället för nya rabalder och vad dom nu hette. Köerna hade ju ringlat långa liksom.. Personligen har jag väntat på det sen sommaren 2006 då en glassbar i Serris (France) ungefär varje dag i fyra månader invaderades av undertecknad. Aaaah, denna glass. Visste du förresten att Ben n Jerry var två hippies som på 70-talet läste en brevkurs i att göra glass? Här kan du läsa mer.


San Francisco Mini Guide

Jag håller tradition vid liv och publicerar nu på en söndag en till mini guide. Den här gången är det som sagt San Francisco som är målet. Staden besökte jag förra året i maj och det var en otrolig upplevelse.

San Francisco Mini Guide

Boende

I San Francisco downtown finns flera hotell som ligger nära till allt. Jag rekommenderar att bo i down town nära union square av den enkla anledningen. Minuset är dock att i downtown ligger det många sex-shops och en del skumma typer huserar där. Inget man behöver tänka på dagtid dock.


Transport

San Francisco är världskänt för sina "cable cars", något vi i Sverige kallar spårvagnar. Många anser att besök i San Francisco inte är komplett utan en tur på en sådan. Vill du åka klassiskt spårvagn får du dock förbereda dig på en lång kö. Ett MUNI-pass låter dig åka på buss och cable cars och aktuella kostnader för det hittar du på www.sfmuni.com

Övrig transport så finns det så klart taxi som fungerar bra och för längre vistelser är ett tips att hyra bil. Bor man down town kan man också promenera till mycket.


Sevärdheter

Staden har otrolig mycket att titta på och att göra. Jag besökte Alcatraz, fängelset på ön som är känd som "The Rock". Det var väldigt intressant och spännande och absolut värt pengarna. Man kunde bestämma själv hur lång tid man ville spendera på ön. Lite småläskigt ibland för dom som är lättskrämda (alltså jag).

Missa inte heller Fisherman's Wharf på pier 39. Många annorlunda butiker och speciella restauranger. Ett litet tivoli och sjölejon finns det också.

Det finns också många museum, bland annat Aquarium of the Bay där man kan kika på djurlivet under vattnet. Stannar man längre finns det också möjlighet till att åka ut till olika vindistrikt på vinprovningar.


Shopping

San Francisco har otroligt bra shopping, här finns allt. Runt union square i down town ligger macy's, saks, levi's (levi's hemstad, det finns faktiskt också ett levi's square), diesel, prada, escada, gucci, Betsey Johnson etc. Missa inte heller Westfield San Francisco Center med abercrombie & fitch, victoria's secret, kiehl's m.m. Självklart ligger det ett megastort forever 21 mitt emot mallen.


Do's n Don'ts

Downtown kryllar av hemlösa människor men också civilklädda poliser. Jag vistades inte ute efter klockan 22, men jag var också ensam tjej där. Jag vaknade också en morgon av hemska människoskrik ute på gatan som aldrig slutade. Var ordentligt försiktig och gå inte ute själv. As I said before, common sense är bra att ha.

Nu ska jag nog ta och göra mig iordning.. Är lite småseg efter allt vandrande i naturen i dag. Imorgon är det en ny vecka och bara en vecka tills jag åker på semester. Första charterresan i hela mitt liv! Ska bli otroligt spännande.
Sov så gott good people!


Tell me.

Jag har fått höra att det är några tjejer i LiDköping som gillar bloggen! Jättekul att höra! Jag vill jättegärna få respons på bloggen, för att veta vad som är roligt att läsa om. Det funkar (just nu i alla fall) lite så att när jag jobbar skriver jag om jobbet och vad som händer då och när jag är ledig får ni helt enkelt det jag är med om då.

Men som sagt så vill jag veta vad ni tycker är kul att läsa om, så våga kommentera! Ni kan också mejla mig på [email protected]. Tell me what you think!


update: haha, förlåååååt mig emelie, lost in translation där mellan mig och matilda. Lidköping ska det vara!

Eden.

Hela dagen har vi varit i Botaniska trädgården här i Göteborg. Har du inget att göra så spenderar du lätt en stund där, gratis inträde och allt. Som bandaids för själen.






Dags för lite fix och don i lägenheten.. Ser ut som ett mindre bombnedslag.

Pimp my ride

Got myself some candy. Cadillac Wheels, Gullwing truckar och neonrosa griptape. Nu blir det snart åka av på egen bräda!


Hot in the City

Hoppas ni inte sitter inne på datorn (som jag gör) en dag som denna! Sommarn gästspelar i Göteborg och folk har tillochmed tagit fram flip-flopsen! Själv ska jag också ut och schteka lite, och kanske få liiite lite färg. Kanske.
Igår gick vi till Storan efter jobbet och satt i gräset och snackade och efter det var det hemmafest som gällde.

Goa människor vid kanalen.

Måste visa något fint!

Fick ett jättetjusigt smyckesställ som jag babblat om för sambon. Trodde inte att han skulle gå och köpa ett. Passar jättebra med min gräddkanna och sockerskål som jag har örhängen i.
Ikväll blir det födelsedagskalas och grillning. Härligt! Nu ska jag också ge mig ut i solen. En glass på det kanske.

Ha en jättebra dag i solen!

Sveriges damlandslag i fotboll i våra tees.


Imorgon spelar Sveriges damer mot Brasilien här i Göteborg och när två av tjejerna var inne hos oss passade vi på att fota dom i våra ta 2 för 199 tees :)
Tjejerna heter Lisa Dahlkvist (mittfält) och Linda Sembrant (mittback) och är hur sköna som helst!  Vi önskar dom här goa töserna all lycka imorgon, håller tummarna för er!

Fullt ös!

Fullt ös, medvetslös!
Här är några bilder från dagen:

Matthias, Dill o Carro är piff och posar.

Modevisning! Modellerna bar blandade kläder. Ni skymtar bland annat ett par rostfärgade chinos från superdry och den blonda tjejen har på sig vår ljusrosa sidenjacka från Killah.

Cool kille i kavaj från JC.


Caroline sminkade i skyltfönstret. Kul att se folk stanna till utanför och komma in, några mejkade tjejer blev det!


Det är inte för sent att komma in och bli sminkad! Imorgon är också Carl från make up store här och sminkar mellan 13 och 16. Passa på och fixa partyögonen!


Time to have some fun

Dagens låt - It's on the rocks - The Donnas


Visst blev vårt tjejhörn skitsnyggt? Man vill automatiskt hänga där och va lite cool.. Expo-Cissi och Dillan gjorde detta igår morse.

Underbart väder idag! Och LÖÖÖN! Could it be better? Ska göra mig iordning och jobba i några timmar, det kommer hända massa på jobbet idag. Våran egen makeupartist Carro ska sminka mellan 12 och 16 och modevisning kl 15 och 17. Kamerabatterierna är fulladdade!

See yous!


Medlemstips!

Vill tipsa er om att JC nu har ett jättebra erbjudande för medlemmar. Handla för 500 få 100 kr i rabatt. En awesome deal om man har tänkt köpa ett par jeans t ex. Handlar man för 1000 får man 200 kr i rabatt osv.. Är man inte medlem kan man ju såklart bli det.

Har varit ute och ätit lunch vid kanalen.. Underbart väder idag!

Ha en skön eftermiddag!

Where the action is


Hoppas du inte har missat årets upplaga av WTAI! I år kommer grymma Neil Young, Duffy och Nick Cave and the bad seeds. Moneybrother och Olle Ljungström är några av festivalens svenska representanter. Här kan du läsa mer.

JC är med som sponsorer och hade förra årets skönaste tält, här är några pics från senaste upplagan av WTAI:

Precis!

Jag i mina snygga gummiboots

Fooooos


You pulled the trigger

Dagens låt - Love gun - Kiss


Vaknade upp rätt så seg efter longboardingen igår. Det var skitkul, men ack vilka vurpor man kan göra.

Har dragit på mig en dancetop, rotat fram janis joplinskivan och ska strax iväg till jobbet. För några dar så rockar tjejerna JC.

Och förresten..

Till er som hittat hit via portalen vill jag bara hälsa välkomna och hoppas ni hänger på..

Startade bloggen för att JCs sortiment har blivit en miljon gånger bättre och det behöver ut till massorna.. För visst är JC kickass och rock n roll, och numera även fräscht! ;)

So, please spread the word!

Warming up.

Idag har vi förberett för tjejclubdagarna som komma skall. T ex jeansavdelningen domineras nu av tjej och hot pink. En oslagbar kombo i mina ögon.



Vi har också plockat upp lite extradockor så man ser hur snygga de är på!

Snygga fornarina Pin-up

På fredag, lördag och söndag kommer även en flashig modevisning hållas mitt i kompassen köpcenter. JC är självklart med, så bilderna från detta kommer dyka upp på fredag. Tider för modevisningen hittar ni här

Nu ska jag till NK och jaga detaljer till vår sex & the city hörn som ska göras imorn i butiken. Efter det ska jag och sambon förhoppningsvis titta på en lägenhet. Håller tummarna. Ikväll blir det även slottsskogen och lite longboarding där longboard göteborg håller till på onsdagar.

Ha en skön kväll!

Mer bikinis



Bara att välja och vraka! Själv är jag sugen på en rosarödrandig trekants och bandeaubikinin med rött och turkost mönster..

News in store

Lite nyheter som kom in idag:

Jättefin kjol med hawaiiprint för 149 kr , finns även i rött. Matchande sjal.

Vi har även fått in mängder med bikinis!  129 kr per del, så man får matcha och välja precis som man vill. Önskar jag kunde lagt upp fler bilder, men batteriet dog ju såklart. Vi har även jättefina bandeaus i blåprickigt och trekants i svart och svart/guld. Kika in för fler alltså!

Jag kanske borde kika på nån bikini, för jag fick idag reda på att jag ska få åka till Cypern om en och en halv vecka! Ååå, sol och bad! Jag ska åka med kära mamma. Så då kanske det blir en miniguide till Agia Napa om ett tag! Fast alla kanske har varit där redan? Jag tänkte lägga upp en San Franciscoguide snart i alla fall.. Så stay tuned!

Tjejhelg på JC!


Torsdag till och med lördag har vi extra fokus på tjejerna i butiken. Vi har medlemsdagar med fina erbjudanden och tävlingar - vinn biljetter till Madonna eller varför inte en goodiebag?

I vår butik ska vi pimpa ett hörn med temat "sex and the city" - kommer bli jättetufft! Vi kommer även spela tjejrock typ Sahara Hotnights och Pink. Alla kommer vara piffigt uppklädda, redo att hjälpa dig med din partyoutfit! Kom in och mingla med oss!


Kampanjbilder

Den här fina foldern kan du komma in till oss och hämta inom kort. Massa inspiration!



Jeansexperterna - De perfekta sommarjeansen.

Det nya varje-veckainlägget "jeansexperterna" kommer handla om våra eminenta jeanspersonal som rekommenderar och ger allmänna tips om jeans.

Den här veckan börjar vi med de ultimata sommarjeansen. Tre tips för tjej och tre för kille som Matilda och Martin på jeans har valt ut. Alla de här jeansen har förutsättningar för att bli dina sommarfavoriter att användas gång efter gång. Vi har tagit ut en crockerbyxa till tjej och kille som är lite billigare och följer modet lite mer. De andra är klassiska jeans som kommer fungera sommar efter sommar.

Tjejeansen.
1. Crocker 335 har en lös och skön passform. Perfekt till lata sommardagar. 499kr
2. Crocker 320 i klorblekt tvätt. Är tajt och passar bra med starka accentfärger. 599kr
3. Tiger Skinny i en hutlöst snygg och ljus tvätt. Passar till lösa tunikor. 1199kr


Killjeansen
1. Crocker 316 är en "morotsbyxa" - bredare i låret och smalare i vaden. Snygga revor. 699kr
2. Replay Mijag har lite mer detaljer och är lite slimmad i benen. 1399kr
3. Diesel Larkee är en klassiker och finns i den här fina tvätten för 899kr


News in store

News from Crocker
  
Blommig klänning 399 kr, blå tunika 399 kr och tee 199 kr.

 
Nya tees och brottarlinnen för 129 kr styck - tag två för 199. Perfekt att liva upp garderoben med för en liten penning. Nya solglasögon (149kr styck) har vi också fått.


Projekt



Är på jobbet och fotar nyheter. Grejar med ett nytt stående inlägg som kommer att publiceras varje vecka här på bloggen.. See u later!

Spring.


vårtecken

överallt! (Den här klänningen finns även i svart)

Max.


Har slutat jobbet och mött upp sambon. Nu blir det max för hela slanten så man blir återställd. Kanske vitsippsdalen i Botaniska efter det?


Partynews for him.

Tog lite pics på en snygg partyoutfit för killen. Lagom slappt och stylat på en gång. Skjortan ligger på 199 kr.



Rutig fluga och slips vi fått in. Fina va?

Grilled.


Jag och sambon åkte ut till Tjolöholms slott efter jobbet och tog en promenix på 1,5 timme. Den satt där den skulle.

Vitsippor, blåsippor och gulsippor. Eller nått gult iallafall.

Utsikten från berget vi skuttade upp på.

Maten vi moffade i oss efter. Sååååå GOTT! Grillat e godast! Nu ska vi glo på madagaskar 2 och frossa chips med dipp. Ahh, saaa-weeet.

The day after

Hej! Har vaknat upp ute hos sambons föräldrar där vi vaktar lite hus och hund under helgen. Igår var så roligt, gick och vann dansstopp till och med!  Här har ni några bilder:

kiorren, precis som på mellansstadiet.

Coola djs från Skoldisco

Crew Kompassen

Back to the 90's

På väg till skoldisco! Det ska bli tryckare, limbo och danstävlingar, precis som när man var liten. Hade först tänkt sporta våfflat hår med tofs på en sidan huvet och en flanellskjorta. Hade vart något! Äger dock (av oförklarliga skäl?) inga våffeltång längre. Ha en skön fredagkväll!


Harems.

Vi har, likt flera andra kedjor, fått in haremsbyxor i några somriga färger. Dessa har varit ganska utskällda i bloggosfären men personligen tänker jag varken säga yay eller nay. Byxorna är säkert jättesköna på stranden och snygga till ett enkelt vitt linne och solbränd hy. Dock är de lite svåra att bära upp men om rätt människa börjar så är jag rätt säker på att fler kommer följa efter. Något som också talar för är att i Balmains FW09 kollektion så var de klorblekta jeansen utbytta till just haremsbrallor.

Que sera, sera som man säger.

I scream for Ice cream



Vi började dagen med en lejonet och björnen i solgasset. Det här är livet.
Ikväll ska vi på skoldisco som eventbyrån That's Wonderful som jobbar med kompassenköpcentret har anordnat. Skoldisco med bananaskids och tablettaskar. Ska bli jättekul!

The evening.

Hemma igen! Det var jättetrevligt på ted bernhardtz (svårstavat ;) Johanna visade oss runt och vi fick klämma och känna på massa fina kläder! Själv är jag megapank så fick nöja mig med att sniffa på sakerna trots att vi fick lite vip-rabatt. La dock vantarna på lite champagne och sushi! Så härligt att snacka med Johanna igen, hon har jobbat på Kompassen med oss och är BÄST. Kika in till henne på Teddans and you're gonna loove her. Här har ni tre snygga brudar!

Efter det mötte jag upp sambon med vänner på actionparken vid bergakungen. Sambon var lyrisk eftesom det finns en pool där och han äntligen fått åka som dom gör i Dogtown. Jag passade på att leka sjuksyster eftersom sambons bror hade stukat foten. Man har väl stukat några fötter i sina glansdar som gammal fussballspelare. Höhö.
Imorgon är jag ledig! Tjooohooo vad underbart. På kvällen ska vi på galej. Sov så gott!

Tjejkväll


Kom till jobbet och blev tillfrågad om jag ville gå på tjejkväll på Ted Bernads ikväll. Så klart man vill det! Så dit styr jag och Matilda kosan efter jobbet. Hörs efter det!

Down by the river.



Frukost vid kanalen.

Some sleep.

Vore skönt. Har gått och blivit megatrött.

Surfar runt lite och hittade ett upplägg med studentklänningar som veckorevyn knåpat ihop. Flera snygga JC klänningar är med.


Snart dags att slänga på sig förklädet och kocka ihop en tacopaj. Sen ska jag nog måla lite på min longboard, det är dags att ta ut den nu.

Graduation


Från och med idag så är det examen som gäller här på JC. Visst är tjejerna på bilden snygga? Bilden är, liksom resten av bilderna som ingår i kampanjen, fotad i Miami. Underbart härliga färger! Lagom pris på klänningarna också. Nu är även smyckena ute i butik.


Dagen i bilder


Ute vid havet där sambon tog årets första dopp.


Jag i min nya jacka. Skjorta, cardigan, scarf från JC, jeans Levi's, väska Saddler.

Vi mötte upp folk efter jobbet för lite afterwork och tittade lite på när FC Larkee hade sin första träning. Några killar på jobbet som startat ett korplag.

Nu ska vi sova gott. Tidig dag imorn.
Peace


Jewellery





Några av våra nya smycken, lite dålig bildkvalitet men ni ser ju att det finns finfina grejer!

Rocktees


Ramonestischan finns även till kille. Guns n Roses finns till kille men med det mer klassiska trycket med döskallen.


Rolling stonestischan finns också till tjej. Dock ej Iron Maiden, men en small i killstorlekarna funkar också. Vi har även fått in AC/DC och några få The Who. T-shirtsen är av märket amplified.

Every little thing is gonna be alright



Dagens låt - Bob Marley - Three little birds


Hallo underbara människor! Hoppas ni får en fin dag i dag och får njuta av det oslagbara vädret! Själv ska jag förhoppningsvis ut till havet i eftermiddag med min sambo. Han slutar halv tre och därefter tänkte vi ta en buss ut med picknick. Muuums.

Idag blir en fix och don dag med ärenden som ska göras. Hade funderingar på att åka ut till allum i partille och köpa en vårjacka jag förälskat mig i. Men efter lite sökningar på google såg jag att mandel här i stan har den.. Gaah, den är underbart fin, men väldigt tunn och såklart väldigt rosa. Det sistnämda bekymrar dock inte mig eftersom jag har x antal skor som skulle passa till det.. Kanske kanske kanske att det blir den.

Jag har även en liten skojig nyhet. I veckan kommer förhoppningsvis min nya bloggdesign upp här.. En jätteduktig tjej vid namn Kristin har gjort den. Ska bli spännande!

Vi hörs senare, ska ju lägga upp lite bilder på smycken idag!


Peace o puss

ps: bilden är tagen av Matilda

Monday but Sunday.

Hej igen!

De fyra timmarna på jobbet gick väldigt fort till slut. Jag och Emelie bestämde oss för att göra något åt lagret eftersom vi var så himla många som jobbade idag. Vi packade upp nyinkomna rock tees, ungefär som dom vi hade innan jul om ni kommer ihåg. Nu var dom dock ganska mycket förbättrade vad gäller storlek och detaljer. Tog några kort, men kameran dog ju såklart. Imorgon blir det ett litet kollage med dom.

Vi packade även upp vår nya kollektion med smycken.. Så härligt! Fanns en hel del godbitar som kommer hamna i mitt smyckeskrin. Ska lägga upp några här också så ni får se!

Förövrigt kunde man ju tro att det var krig i Göteborg idag.. Gais spelade på nya gamla Ullevi mot Helsingborg(?) och en miljon poliser hade placerats ut för att säkra området. Vi bor ganska nära arenan så sambon såg en del när han åkte ner till stan för att möta mig. På vägen hem dundrade ambulanser förbi. Inte okej.
Jag har ändå spelat fotboll i halva mitt liv och jag vet vad det handlar om. Dom som slåss skiter dock fullständigt i vad det är för sport det handlar om, dom är bara där för att jävlas och få slå till någon på käften för att dom är arga över något helt annat som inte har med sporten att göra. Skittrist.

Nu har jag dock haft mysigt  med den nya Cosmon och japanskt persikote. Det känns så bra när det är ljust så länge! Man blir helt enkelt lite lyckligare när ljuset strålar in. 


Train surfer

Go morron, go morron!
Vi sitter på tåget mot Göteborg, jag ska jobba och sambon är ledig. Jobbar dock ynka 4 timmar så det kommer nog gå bra. Skönt att vara hemma igen.

Dagens inspiration

  • Jacka/JC
  • Tee/Crocker
  • Jeans/Fornarina
  • Väska/JC
  • Skor/Din sko

Parkasen är även sänkt nu, kostar 499 istället för 699. Finns även i svart.

Ha en skön annandag påsk!


Easter

Hoppas alla hade en trevlig påskafton igår! Själv var jag med mina bästa vänner och hade roligt så den var toppen på det sättet. Tyvärr lite mindre toppen för min sambo som fick ligga hemma med matförgiftning (tror vi). Han låg i sängen och tittade på top-gun med våran vovve som sällskap. Det är väl inte fy skam heller. Nu mår han lite bättre.
Tog en bild på gårdagens outfit, så här såg jag ut. Jackan från Jstore, Oversized tee 149kr, ett par gamla norma (lee) och en massa massa armband i silver och svart.


Ikväll blir det kalas för hela slanten här, så idag blir det fix och don!

Peace!

Glad Påsk!


Med dom här fina tulpanerna önskar jag en glad påsk! Nu ska jag äta påsklunch med familjen och ikväll träffa vänner för lite fest och skoj! Glad påsk alla!

Veckorevyn & M&Ms


Har smaskat m&ms och läst veckorevyn. På ett jättevårigt uppslag är JCs linne med pussmunnar för 149 kr.
Nu blir det att vara ute lite till och ikväll blir det nog megapommes med aioli. Mums.

Long Friday


Vi är ute på landet och har det jättemysigt!  Vi har busat med hundarna, klappat kossor och kört traktor. Rena barnens zoo! Nu ska vi in till stan och kika i affärer en sväng. Bilden är från förra sommaren. Snart ser det ut så igen!

Lee Baby Collection

För ett tag sen plåtade vår egna fotograf Matilda JC-bebisen Dion i några av Lee-kläderna till barn som kommit in. Här har ni några av bilderna!



Dion har även på sig en body från Levi's


Pink Thursday


Min favoritdag på påskhelgen så klart! ;)
Idag fyller min bror 20 bast, grattis lillebror.

Hela morgonen har jag packat och grejat eftersom vi åker till Skövde direkt efter jobbet ikväll. Så nu är det dags att sätta lite fart eftersom jag börjar jobba om 45 min!

pink!
Underbar rosa bukett dagen till ära!


Replay FW 09

I morse fick vi ju se en del nya replayjeans som kommer i höst. Ni får här en liten sneakpreview.

Jennon FW09 till kille och Rockxanne FW09 till tjej

Riktigt snygga brallor med många detaljer och fina tvättar. Till hösten är det ju, som brukligt, mörka jeans som gäller. Dessa jeans kommer alltså ut i början av augusti och senare.
Säljarna på replay påpekade också att Bubbleroom har haft en tv-reklam med ett par replayjeans med dragkedja på bakfickorna. Dessa tog slut väldigt snabbt, men vår butik har dom i många storlekar. Så är du på jakt efter dom, kika in på ett JC istället.

Detta visste du inte om replay -  Jeansens namn är baserade på kända musiker. Exempel - Jennon: John Lennon, Jenpez: Jennifer Lopez. Mijac: Mick Jagger osv.. Rätt kul när man står där med jeansen att veta att dom är uppkallade efter någon!

Nu ska jag milt och vänligt försöka väcka min sambo som trynat i en och en halv timme. Stackarn har jobbat tidigt och långt pass idag. Imorgon kväll åker vi till landet för att fira påsk så vi måste packa lite. Detta ska bli jättemysigt och trevligt. Massa kalas prickar vi in också, mamma fyller 50, min bror 20 och morfar 70. Alla på en och samma vecka!

Rain.

Godmiddag ute i spöregnet!

Igår var vi ute på Allum som sagt, hittade väl inget speciellt men alltid mysigt att kika lite. Vi tog en lång runda på MAXI och inhandlade ingredienser till en sallad och årets första jordgubbar. Kvällen spenderades i soffan framför Grease.

Imorse började vi med att Replay var här med frukost och visade kommande jeansen till hösten. Tog en del bilder men kameran dog i slutet. Så dom bilderna kommer upp ikväll. Har även fått Matildas bilder på Lees babykollektion, så ska greja med det ikväll så kommer det förhoppningsvis upp snart här.


Back to work!

Pics.

Här är några bilder från 1:a april!



Vill ni se mer av Matildas verk och foton, spana då in flickr
Ska bli spännande att se om det blir något fint av detta. Hope so! Nu ska jag göra mig iordning, vi ska på utflykt till allum köpcenter. Har spanat in en klänning där...

Wranglerr.

yo!

Igår var vi på Wranglers kontor ute i mölndal och fick en tjuvtitt på vad som kommer till hösten. Det var pizza och öl inblandat också, så man behövde inte gå hungrig direkt.
Andreas heter säljaren från Wrangler som är en riktigt hyvens typ.
andreas
peeps

Detta visste du inte om Wrangler: Företaget hette en period Bluebell som var namnet på en stor klocka som var uppsatt i jeansfabriken. År efter år av denimslitning och damm färgade klockan blå. Wranglers vintagekollektion heter idag Bluebell.

Lunchtime

Sitter här på min lurre, har fått bilderna av matilda från plåtningen. Ska bli spännande :)
Tog ett litet kort på frukosten på brogyllen. Väldigt mysigt café!

Min söta sambo!
Ikväll blir det tjöt och prat hos Wrangler efter jobbet, då vi ska få se wranglermodellerna vi får till hösten. See ya!

God morgon Göteborg.

Hejhejhallå!

Idag vaknar man av fantastiskt solsken igen.. Nu är det lite molnigare vilket känns bättre eftersom jag ska jobba hela eftermiddan. Det som alltid är spännande med att gå till jobbet är att man aldrig vet vad som händer idag, vad för nya kläder vi får in och vad för folk som kommer in i butiken. Det är roligt att ha ett arbete där det är ständig förnyelse.

I slutet på förra veckan fick vi in många nya trosor och bh till butiken. Bland annat det här setet med pussmunnar på.Väldigt sött, kommer nog hamna i min underklädes låda inom kort! Man får två par trosor för 99 och två bh för 199 - vilket är ett bra pris.


Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning. Sambon kommer hem från jobbet snart - han rivstartade efter semestern 06.30 men då får man slutar tio också :)


Update! Jag ska in o möta honom för en frukost på brogyllen - mums!;)


Peace!



Dressed for success

Godkväll!
När sambon slocknat i sängen passar jag på att klura lite i mitt redigeringsprogram - hade förut laddat upp bilderna var för sig i olika storlek o allt. Har ju läst en kurs photoshop en gång i tia, men det var bra länge sen. Till slut gick det dock!

Här är det första kollaget. Några klänningar för studenter har vi fått in hittills. Alla tre är från JC och kostar 299.

student

Här är lite extra somriga klänningar. 1. Diesel 2.JC 299kr 3.JC 199kr


Och några fina festdresses. 1. JC 2. Killah 3. JC 299kr



Hoppas ni gillade någon! Personligen insåg jag ju att en blekis som jag inte ska ha en vit klänning ;) får skylla lite på redigeringen också. Men den rosa var väl en riktigt hit?
Sov gott!


Greetings from Gothenburg

Dagens låt - Stort Liv - Lars Winnerbäck



Satte mig vid hamnen efter jobbet för att kunna varva ner lite. Det var väldigt mycket idag, och vi alla som jobbade var mer eller mindre förvirrade av anstormningen. Såg på vägen ner till hamnen en tjej som köpt den blommiga kjolen jag la upp i ett inlägg längre ner. (också i inlägget med min syster) Hon hade den som en topp istället med ett smalt svart bälte i midjan och shorts till. Sjukt snyggt! Tänk er brunbränd och ett par jeansshorts till. Gillar när man kan variera plagg mycket.
Nu är det bara en dag kvar tills min älskling kommer hem. Därför ska jag städa lite ;) har ju inte gjort det i vecka så klart. Annars bara slappa och fundera ut lite skor till klänningarna jag ska ta kort på imorn. Om ni är sugna på att se några somriga klänningar vi fått in, så kika in här imorn!



Puss, love n denim!

Morning has broken.

Sånna här dagar är underbara! Man vaknar tidigt av solen som lyser in jättestarkt genom persiennen. Man får en sån energikick! Älskar att bo i en stad vid havet när det är så här fint väder.. The sky tells about adventures.. Vet inte riktigt hur jag ska förklara det, men himlen påminner verkligen om äventyr - ganska mycket om en morgon i San Fransisco för snart ett år sen..

Samma sorts himmel! Underbar stad förövrigt.
Dags att börja jobba!

Don't be hasty

Gokväll!
Har pratat med min sambo på telefon precis. Sjukt hur mycket man kan sakna en människa. Imorgon är det bara en dag kvar i alla fall!
Surfade runt lite och såg ett inlägg om att någon har hackat sig på blogspot och lagt ner bloggar. Bland annat då blondinbella. Jag förstår inte vad det är för fel på folk! Jag har inga problem med att hon är framgångsrik och att hon och jag kanske inte har samma åsikter. Så är det i världen. Varför lägga ner så himla mycket tid på att hacka sig in hos någon bara för att förstöra? Hon har inte gjort någon illa! Vad har man åstadkommit när man gör något sånt? Inte mycket i mina ögon, snarare att man har gjort bort sig.

Letar låtar på youtube. Senaste  att rekommenderas är Jenny don't be hasty. Skön låt.

Dags att nanna snart tror jag.. gäspar i ett.


Friday Afternoon


Hejhej!
Kom precis hem från stan, slutade faktiskt jobbet halv ett idag - riktigt lyxigt. Har handlat lite saker som var på listan. En födelsedagspresent till mamma som fyller femtio snart. En liten påskpresent till min sambo som kommer hem på söndag. Han har väl inte haft det jättelätt när han var borta - började med en kraschlandning på 4 meter från en klippa med skidorna. Så jag tänkte att han skulle behöva muntras upp.

Påskägget innehåller lite mjukgörande massageolja (OLIV 75kr på Åhléns) ett biopresentkort, tågbiljetter hem till landet över påsk och så klart en del godis. Mer kunde jag inte stoppa i men man kan ju variera sig i det oändliga.

Det här sjömansinspirerade bordet gjorde jag igår. Vi har fått in fina saker i en kornblå nyans, t ex klänningen till vänster. Väldigt fin tubvariant, småprickig och med knyt i bak. Även matchande scarfar. Den randiga dancetoppen med djup urringning i ryggen är också väldigt fin till sommaren. Till höger ligger vår nya variant på chinos, en lite glansigare och tunnare sort.


Den här tunikan är också ny. Skitsöt i sitt rutiga mönster. Passar jättebra till tajta, ljusa jeans och ett par gladiatorsandaler eller nätta ballerinor. Lite solbränna på det och man är i hamn!




Nu måste jag städa.. Dammet håller på att ta över!
Over n out!

PS: Du har väl inte missat att MAX from idag har öppnat i centrala göteborg? Om JC kompassen skulle sponsras av en hamburgerkedja, så vore det MAX. (Eller kanske donken eftersom halva styrkan äter lunchen där.. asch, drömscenariot är ju MAX - Sveriges godaste hamburgare!!) DS

Psst.



här  kan ni kika på ett klipp från SVTs morgonprogram där Ebba Von Sydow och Daniel Lindström snackar trender. Ett par snygga trasiga crockerjeans syns i rutan.


Super Dry

Yo!
Sitter framför mtv och bloggar på min minidator. I'm so stoked.
Haha! Var inne på ICA igårkväll och handlade lite godis och såg att m&ms fanns att köpa.. Hur länge har dom funnits här tänkte jag. Såg nu en dubbad reklam på mtv om "chokladstjärnorna som landat i Sverige". Grymt.
Måste också visa något annat coolt som vi fått in nytt på jobbet. Märket Super Dry.

Supa dry!

Tre olika tees och två chinos. Sjukt snygga grejer. Det som är speciellt med Super Dry är att motiven slits för varje tvätt och när man använder dom. Allt för att det ska se vintage ut.


Vi har även fått in massa snygga sommarklänningar och klänningar till studenten.. Förhoppningsvis kommer bild på detta upp efter helgen. Kan visa den här snygga väskan som en liten teaser ;) den har underbart chockrosa foder dessutom.


April


Good morning!
April har rivstartat med dunderkalasbra väder och man blir helt enkelt lycklig när det är ljust ute fram till åtta på kvällen. Halleluja, praise the lord - våren är här och vi överlevde denna vintern också.


Dagens inspiration

  • Jeansjacka/Diesel
  • Top/JC
  • Röda chinos/Tiger

     

Dagens inspiration Kille

  • Jacka/G-star
  • Tee/JC
  • Chinos/JC


Detta lyssnar vi på i butiken just nu.




I'm out.

Gokväll dear bloggers.


Fint väder vi haft idag! Varmt också.
Jag och Matilda hade en givande eftermiddag. Det blev fotat på hisingen, på väg till kålltorp och på en parkbänk. Det var väldigt roligt, men man blev lite utpustad av det! Vi höll ändå på i ca tre timmar. Det ska bli skitkul att se resultatet. Tomorrow it's back to work. Nu ska jag nog gå och snarka.

You took a white orchid


Dagens låt - Blue Orchid - White Stripes


Godmorgon!

Sitter här och är färdigmejkad. Ska göra lite ärenden först och sedan ska jag möta Matilda på hisingen. Ska bli himla spännande! Är lite nervös eftersom jag inte har någon större erfarenhet av att "modella". Det ger sig nog dock.

sminkad! Så här ser sminket ut, med lösögonfransar och allt. Grymt duktiga Caroline som gjort det!




















Måste visa vad jag fått av mor och far också.. Min dator är väl fem år gammal nu, den har hängt med sen gymnasiet. Det är inget större fel på den så, men man önskar väl ibland att den var lite snabbare. När jag var hemma i helgen nu så fick jag se min systers nya dator som hon skulle ha till jobbet. En minidator i rosa! Snacka om att jag satt och dreglade.. Tog kort på den och var allmänt förtjust. Packade upp och ner den i kartongen sjutton gånger för att klämma lite på den. Så när jag skulle åka hem så ville pappa att jag skulle ta med den, så kunde de köpa en likadan till syrran.. TJOHO!!!

 
Fin va.. fick tillochmed till blinget där på hörnet.. Jag är en bortskämd snorunge, men jag vet i alla fall om det.



Good day


Jo, juste vi hörs sen efter plåtningen.


I say good day!