Semesterstängt.

Godmorgon bloggen.

Jag har, efter lite funderande, bestämt att ta semester från den här bloggen fram till måndag den 4:e juli. Eftersom jag inte jobbar blir det väldigt lite jobbrelaterat, så det blir inte speciellt inspirerande läsning. Jag gör ju den här bloggen helt på egen hand, utan någon ersättning så jag har rätten att ha semester från det här med.

Så peace, love & denim är tillbaka igen den 4:e juli och då med massa smaskiga nyheter och snygga kläder. Vill ni ändå läsa vad jag har för mig kan ni kolla in mitt semesterprojekt: http://tresjolie.blogg.se


Ha en skön. somrig vecka så hörs vi snart,

love

Sandy

News in store.


Ny tee från diesel till tjej.

Snygga tjejdockor stylade av expo.

Den randiga tischan är till kille men passar utmärkt på tjejer.

Armbanden till kille som äntligen kommit.

Efter en lång dag vid havet så är jag ganska så slutkörd. Imorgon ska det vara lika fint väder som idag, så det kanske blir picknick eller något annat mysigt.

Sleep tight!

Semester..



Middagen i skärgården igår var jättemysig. Idag har vi fått ännu bättre väder, nästan så varmt så man inte kan vara ute. Vi ska packa en picknickkorg och bege oss till klipporna vid havet med sambons bror. Härlig semester!

Ta't lugnt.

Hallo! Sitter i soffan med fönstret öppet så man hör fåglarna kvittra och det underbara vädret smyger sig in i lägenheten. Ikväll ska vi ut på havet och segla, för första gången i mitt liv :) Vi ska sätta oss på en klippa och grilla med hela sambons familj. Ska bli väldigt trevligt!

Vi hade en jättemysig dag igår, och den slutade med en så himla smaskig middag på La gondola - vi blev något sjukt mätta. Så idag blir det till att ta't rektit lugnt.

Smet in och fotade lite nyheter häromdan!


Ny tee till kille..

Vi har fått in de extralånga brottarlinnena som varit väldigt efterlängtade.

Finns även i den här färgen. De fungerar jättebra som klänning eller som att ha under för att "släta till" det hela.

Ha en fin solig dag!

Da matteo, muffinsbak och middag.

Gokväll! Vi sitter i soffan hemma hos oss efter en mysig och trevlig dag. Vi gick som sagt ner på stan för att köpa färg, men den affären hade inte öppet idag. Så vi kikade in lite allt möjligt, bland annat Ola Skinnarmos båt som låg i lilla bommen för en dag. Vi tog en jättegod macka på Da Matteo vid prickig katt (väldigt god sådan!) och bestämde oss för att baka mufins att ta med till middagen.


Det blev vaniljmuffins med limeglasyr till slut, tyvärr tog batterierna slut så jag fick ingen bild på slutresulatet. Men goda blev dom! Också uppskattade efter middan vi åt ute i Lindome. Mysigt, som sagt!


I morgon firar vi ett år tillsammans, och båda har semester så det blir en lugn och härlig dag förhoppningsvis. Inga bestämda planer, så vad vi gör får vi se imorn.

Peace!

Söndag. Igen?

Halloj!

Är det någon mer än jag som tycker att vi har söndag tre dar i rad? Inte mig emot! Vi ska sticka ner på stan och kika lite. Vill ni se bilder på mig som chokladboll? Kika in här isåfall!

Ha en bra dag!

Midsommardan.


Hallå gott folk! Hur mår ni i dag? Själv har jag inte varit alltför slö, vilket har varit skönt :) våra gäster som kom långväga åkte hem vid två och efter det gick vi och åt på max vid nya gamla ullevi. Sedan mötte vi upp resten av vårt conversegäng (martin och marlene) och åkte hem till dom där jag blev spraytannad! Ska bli himla kul att se resultatet imorn. Ser skitbrun ut redan nu! Lägger upp nån bild tomorrow :) både jag och sambon blev förbrunade, så vi ser ut at ha varit på solsemester redan! Himla kul grej det där.

Imorgon har vi tänkt att åka till IKEA, det beror lite på hur vädret är. Nu har sambon också semester (i fyra veckor, den fisen) så vi har två fina tillsammans. Det blir nog en tur ut till svärföräldrarna i Lindome i alla fall.

Nu ska jag skriva en liten lista och pilla med mina projekt.

Ha en bra kväll peeps!

To hell with it.

Im gonna have a party!

Nada Surf - Blankest year är dagens partylåt

Såhär ser vädret ut, men vad gör väl det? Så har det sett ut dom fem senaste åren! Bara att parta på! Glad midsommar på er!


Evening.

Godkväll peeps!

Ahh, äntligen klar med det mesta inför imorn :) ska bli jätteroligt med kalas! Det kommer flera sköna människor hit, så det kan bara bli bra. Vi ska ha drinkknytis och grillning ute på innegården. Megamys!

Läste på en annan blogg att NKs rea börjar på måndag. Vår rea började ju redan i måndags, har ni kikat in den än? Jag har tittat ut en t-shirt och kanske ett par chinos jag vill ha.

Annars har vi så himla mycket nytt inne nu som man bara dreglar över. Den här långarmade tischan funderar jag starkt på att inhandla. Den är nog svinsnygg i en lite större storlek.

Finns på kille och kostar 249:-

Nu blir det småpill med ett litet projekt medans sambon tittar på forest gump. Ha en skön kväll!


Aj min rygg.


Det här släpade jag hem, förutom mina kläder! Kan säga att det var skönt att komma fram..

På tåget.

Åååå, hade skrivit ett jättelångt inlägg, men det försvann.. argh. Sitter på tåget i alla fall, strax framme. Har en miljon grejer i packning så det blir en tung resa hem. Det ska nog gå.


Idag blir det mest plock, städ och listskrivande för min del. Imorgon har vi nämligen kalas hemma hos oss, med goa vänner. Vi hörs säkert senare, man kan ju inte städa hela dan.


Peace!


Shoppat idag.


Köpte den här partyklänningen på JC. Finns även i vitt.

Halsbandet har jag sen förut (också köpt på JC, 79:-) som jag älskar, och i en liten klockaffäre på A6 hittade jag en exakt matchande ring på rea. Den blev min för 30 spänn, precis lagom.

Nu ska jag försöka packa lite, imorgonbitti åker jag hem igen. En av våra hundar mår inte så bra, så de får slänga av mig på centralen innan de åker till veterinären. Förhoppningsvis är det inte så illa som vi tror, men hunden är ganska gammal.. väldigt ledsamt :(

ha en bra kväll ni, i alla fall.

Ikea.

Hello happy people!

Har skrivit ett inlägg förut, men det kom aldrig upp pga strul med blogg.se. Det ska tydligen läggas till nån extra funktion nästa vecka så det var därför dom var i och rotade. Vi har i alla fall varit på IKEA i jönköping idag, handlade lite smått och gott som man behöver. Kikade även in på JC och handlade en svart spetsklänning som det kommer upp bilder på senare. Lite roligt att titta in i andra jc butiker man inte är i så ofta.

Nu blir det syprojekt, ska ha nya kuddfodral till soffan.

Peace! 

Kväll.

Hey peeps!

Har haft en rolig dag i hemstan.. Mamma och jag har åkt på en shoppingtur och på eftermiddan träffade jag Hanna och Maria på ett fik i stan och snackade till åttatiden. Nu ska jag surfa runt lite på favvobloggarna, kanske börja sy ett par kuddfodral som jag köpt tyg till idag innan jag går och lägger mig. Imorgon ska vi åka till IKEA och kanske att jag åker hem imorgonkväll. Saknar min sambo så mycket. Vi firar faktiskt ett år 22 juni, på måndag alltså. Mysigt!

Japp, det var allt för denna semesterdan. Bye!


Those Dancing!



Ni har väl inte missat att those dancing days har gjort svinfina linnen som jc säljer? Bums in i butik och kläm!
Hur var förresten Where The Action Is? Någon som var där i år? Tydligen regnade det lika mycket som förra året.. Då var det kallt kan jag säga!

Semesterprojektet.

Hejhej!

Har precis haft besök av intresserade köpare av lägenheten (jag äger den inte, hyr bara i andrahand av säljaren) och det verkade som om de skulle lägga ett bud, så om fyra månader är jag utan lägenhet igen. Skit va. Dock tänker jag inte låta det förstöra min semester, idag är första riktiga dagen och jag har fått kanonväder! Ska iofs åka till hemstaden senare i eftermiddag, men ändå. Får väl hoppas att det är bra där också.

Tänkte dagen till ära att jag skulle visa er mitt semesterprojekt! Jag har startat en till blogg, som är bara för min skull. Den är rosa, rosa, rosa och ganska kvinnlig om jag får säga det själv. Vill ni se själva kan ni titta in på http://tresjolie.blogg.se/ Finare blogg får man leta efter ;)

Nu ska jag packa lite och kanske smygtvätta om jag hittar den där extra tvättstugan som mäklaren pratade om? Jaja, ha en fin måndag!

Vacation.

Gokväll!
Som ni märkt så har jag haft lite semester idag :) Det kommer bli lite tunnare med JC-anknutna inlägg de närmsta veckorna p g a min semester. Även om jag kommer titta in allt som oftast i butiken och lägga upp våra nyheter här som vanligt :) Här har ni lite bilder jag tog i går:

Snygg donna i väst och coola smycken.

En del av vår nya jeansavdelning. Tjej rules bottenplan numera!

Dags att städa lägenheten lite, imorgon eftermiddag ska jag åka hem till familjen och va där i några dagar. Ska bli väldigt trevligt! Ha det bra ni med.

News in store


Ny randig tröja från kille, 249 kr. Finns i rött också.


Kavaj från G-star till tjej.

Vi ha gått megalänge på stan idag, fikat på Brogyllen och nu har vi precis käkat en jättegod pastasallad. Sambon ser på film och jag håller på med mitt semesterprojekt. Ikväll ska vi till en vän som bor i Johanneberg och ta det lugnt. Fint väder har vi fått också!  Skön lördagkväll på er :)


Just det!

Kom på att jag läste en sak för ett tag sen när vi var i majorna. Det ligger en provskobutik där som säljer ut provkollektioner vid sjöfartsmuséet (gamla varvsgatan 3) och idag har dom superrea! Så har ni skostorlek 37 (damer) och 41-42 (herrar) så kika in där! Det säljs märkesvaror från alla världens hörn där heter det!

Mysigt igår!


Igårkväll hade vi verkligen jättemysigt här! I dag hade vi tänkt att åka ut till Marstrand men bussarna tar en timme dit och en tillbaka så vi bestämde oss för en tur på stan istället. Lite fika och lite prylar till lägenheten skulle sitta på sin plats. Ha en skön lördag hör ni!

Mysväder.

Nja, det blir nog inget Liseberg ikväll. Såg att Timbuktu skulle spela, men det är inte jättekul att gå där när det ösregnar. Vi funderar på mysmiddag här istället, och jag skulle vilja göra en marängglasstårta med jordgubbar.. Får nog dra mig till affären och se vad som finns att erbjuda där!

Ha en mysig kväll ni med :)

Curious.

Go morron!

Sitter här och vet inte riktigt vad jag ska göra.. Vart man ska börja. Eller ska man börja nånstans, jag är ju ledig? Ska man inte göra något alls? Jag tror jag ska ta en dusch och kanske boka tvättid. Jag vill gå bort till Sally Bazar och hitta en present till Maria H som fyllde år förra veckan. Och hämta post från förra lägenheten måste jag göra.. Japp, så spännande blir det idag! Vi hörs senare!


Jag är ledig.

Hejhejhallå!

Här sitter jag i soffan och är megaledig.. Så ledig man kan vara faktiskt! Nu har jag semester i tre veckor och tre dagar.. Så jag ska för en gångs skull försöka att inte göra så mycket! Något jag tycker är skitsvårt.

Jag har i alla fall handlat lite jordgubbar att fira med, och jag tänkte slå till på thai att bjussa gullet på. Aahh, det är så skönt att ha helg! Och en väldigt lång sådan ;) imorgonkväll blir det nog lite mys på liseberg och på lördag ska vi förhoppningsvis se en bit av Volvo ocean race på Marstrand. Bratsafari som jag kallar det. Skitspännande!

Nä, nu blir det thai!

Peace!

5 down 4 to go.

Fyra timmar till semester! Wiiiihoooo!

Mer blir det inte just nu, lurren e snart slut! Ha en bra dag!

Diesel news


jeansleggins med svarta detaljer och markerade sömmar

Snyggt lösare linne

Svart, silkig klänning.

Alla har vi precis fått in från Diesel!

News in store



Idag har Sari och Expo cissi hängt om på tjej, samtidigt som det börjar hända en del grejer där J-store har varit förut. Festivalstylat värre. Det blev tyvärr ingen räkmackedag som jag hade hoppats på idag, men nu är den i alla fall över. Hemma väntar Niklas med vänner och jag kommer få så mycket kärlek i alla fall. Thank God for that.


En ny blommig kjol har vi fått in också, riktigt söt på. 199:-

Clouds.

Hejhej!

Idag är inte jag på jättebra humör.. En massa småsaker som inte går ens väg som blir en stor sak istället. Just nu skulle jag behöva lite flyt. Eller en boxboll att puckla på. Men men, jag har ju semester snart i alla fall. Bara idag och imorgon kvar, sen är det lata sig som gäller! Vi kanske ska på volvo ocean race på Marstrand på lördag. Sambon älskar inte bara bilar utan båtar också.

Här har ni i allafall lite nyheter vi har fått in från G-star till tjej:


Rosa långskjorta

Jättefin beige klänning.

Nä, dags bli farliga! (favorit-darkwing duck citat)

Shooopping!

Gaaah, don't let me loose! Pengarna bara rinner ur fickorna. Vi har vandrat över hela stan och till slut blev syrran nöjd, hon är a tad worse than me. Nu ska jag följa dom till stationen och möta upp Alex och sambon. Vi ska baka något och ev glo på lite film.. Mys värre.

Ha en bra kväll!

God morgon Göteborg.


Godmorgon (god förmidda?) alla glada (och sura)! Jag vaknada klockan 6:45 och hade megasvårt att somna om! Sambon skulle iväg och jag kan bara inte sova om det inte är knäpptyst. Så det blev till att stoppa in ipodlurarna i öronen och då, halv nio, kunde jag snusa vidare. Nu ska jag göra mig iordning och sedan möta upp syskonen på stationen.

New bling-bling in store.




Älskar när vi får in nya smycken! Mina favoriter är på nedre bilden till höger, köpte alla tre :]

Vi har käkat en jättegod pastasallad! Sallad är väldigt gott på sommaren och går att variera så himla mycket. Det här hade vi i våran; smörstekt sparris och babyspenat, cocktailtomater, kallrökt lax, fetaost och pinjenötter. Olivolja, flingsalt och peppar på det och man är home. Så himla gott.

Hoppas ni har haft en bra måndag. Jag är jättetrött efter ett långt pass på jobbet. Jag ska surfa lite på nätet efter en mixer (rosa såklart) och kanske plocka iordning på mina kläder.. Jag har så mycket!! De är fortfarande ouppackade. Ligger i svarta sopsäckar inknölade i garderoben. Illa.

Imorgon får jag som sagt väldigt kärt besök. Vet inte riktigt vad knasbollarna till syskon vill hitta på, men jag antar att dom vill gå på stan en del i alla fall.

Sov så gott!


Behind the scenes.

Sommarkampanjerna för JC är, som jag tidigaren nämnt, fotade i Miami, Florida. Där har jag tyvärr aldrig varit, men visst ser det mumsigt ut?

På stranden med såna där roliga nät för blixt (eller är det sol? Matilda hilfe?)

Söta modeller.



Nu fortsätter dagen.. Är grymt sugen på att baka lite muffins ikväll, från min fina muffinsbok. Min syster Kimberly bakade några för ett tag sen, också mumsigt!

Bild stulen från http://iambeverly.blogg.se

Morning!

Jag är vaken!! Och lite pigg. Undrar när det går över.. Trivs väldigt bra här i lägenheten i alla fall!
Börjar tio  tio och idag ska dom börja bygga om j-store. Så det ska bli spännande! Sen jobbar jag till kl 19 och efter det blir det nog fortsatt pyssel här i lägenheten.. Imorn kommer min storasyster och lillebror till stan för att hälsa på lite - ska bli jättekul!

Ha en bra dag hörni!

At last..


Kök i mörker kallar jag detta verk.

Sambo med macka.

Vardagsrum med säng. Tre fantastiska mästerverk!

Vi blev klara lite tidigare än just nu, vi har ätit, DUSCHAT (jösses den va på sin plats), adressändrat etc, etc.
Imorgon jobbar jag så nu blir det sängen. Godnatt på er!

To do.


Vardagsrummet.. nånstans därunder.

Tjabah! Sitter här i röran och känner mig lite rådlös.. Ni ser ju vad jag har att göra idag, och det är lite svårt att veta var man ska börja. Folk vet tydligen inte hur man STÄDAR heller, det här är 4 gången jag flyttar inom gbg på mindre än 2 år och varenda gång måste jag städa lägenhet först! Fan vilket fuskjobb den här tjejen gjort. Brödsmulor och skit i lådorna, sand på fönsterbläcken och stopp i avloppet. Dubbel u teee äff!! Kan vara så att jag är lite cranky för att jag inte har ätit frukost heller.. sambon tog brädan ner till affären och är på väg med det.. Hungriiiig!

Hoppas ni har en skön söndag. Jag är i alla fall ledig och ska ta mig tusan kirra den här skiten!

Jökens!

it's the time of the season

Gokväll peeps!

Sitter hos Martin och Marlene i Landala, vi har käkat pizza med hela flyttgänget och är heeelt slut. Lyssnar på led zeppelin och hendrix, vi kom fram till att vi är alla stora fan av 70-talet och den musiken. Jag hade ingen sån punkperiod eller vitblonderat hår/rosa läppar-period när jag gick på högstadiet - jag rotade fram mammas megautsvängda jeans och lekte hippie. Alla har vi våra sätt att va lite rebellious :)

Grattis till mum n dad som firar 28-års bröllopsdag idag!! Kramar till er!

Nä, nu ska vi ta lite bailey's och bli lite bruna med Marlenes spraytanning! Haha, så kan man spendera en lördagkväll.


Kram!

Happy Birthday Sweden*

Hej och goddag!

Jag kommer inte blogga så mycket idag, vi är ju i flytt-tagen hela dagen. Jeeeez säger jag bara! Hur kan en människa samla på sig så mycket stuff? Jag kan ju ha en enmansloppis för tusan! Men lägenheten är kanonfin, hoppas vi får bo där ett bra tag.

Grabben min är på STCC på hisingen just nu, han o bror hans fick vip-biljetter. Är det ngn som får ståpäls av bilar så är det ju han så det var ju perfekt för honom. Jag vet inte om de ska börja flytta medans jag är på jobbet men jag hoppas nästan inte det.. Det känns lite jobbigt att andra personer ska behöva bära runt på min skit liksom. Vi får väl se, förhoppningsvis så fastnar dom dregglandes över bilarna tills jag slutat jobba.


Okej, dags att börja strax! Ha en bra dag nu peeps!


*jag vet att Sverige inte blev ett land den 6 juni, men nån gång måste ju svea också fylla år. :)

Say hello to..


Å nu trodde ni att jag skulle skriva "titta vad mycket!"
Men det här är inte mycket... Det är inte ens i närheten av mycket. Det är ju inte ens några möbler med här. Det här kanske är en nätt 14-del av det vi ska flytta imorgon. Gahh. Gonatt.

Kick-ass kund.

När man jobbar i butik händer det ibland att man ser folk som kommer in med sjukt coola saker som man inte kan låta bli att kommentera. Matilda fick dagens sådan kund, en tjej som sytt en väska i jeanstyg. Väskan var riktigt fiffigt sydd med en ytterfick gjord av en crockerbralla. Hur coolt är inte det?



Kick-ass kund kan man säga!


Nu måste jag få tummen ur och börja packa.. Ögonen svider tyvärr av trötthet, men vi ska flytta imorn ju! Vet inte hur det ska gå när jag samtidigt ska vara på jobbet 12-17.


Åså kommer killen hem med det här.. självdiciplin var det..


ha en bra kväll i alla fall!

Happy Camper



Vem vill inte tälta hos oss?

Yesterday




Igår blev det så att vi var hemma hos dillan istället och hade det jättemysigt. Massa snack om allt möjligt, rövarhistorier om jobbet osv. Idag fyller min Maria år, grattis på dig tjejen! Här får du en tårta:


Second hand tees


Nu har våra retrotees kommit in på jobbet!

Återvinning är det bästa miljövalet man kan göra och alla tees är handplockade, tvättade och sorterade för att ge en unik mix. Dessa ovan är killstorlek och vi har fått in lika många i tjejstorlekar.

Chip!


Chip o välkommen till hajk! Så känns det lite idag i alla fall, ska ta med mig gummistövlar och solstol med parasoll till jobbet. Vi har ju festivalyra så vi smällde upp ett tält med sovsäckar och liggunderlag. Nu blir det tälta av ;)
Först blir det alltså jobba, sen ikväll så ska vi på afterwork med jobbet. Nånstans ska jag försöka packa lite grejer inför flytten på lördag. Sambons familj ska komma hit och hjälpa till då, men jag jobbar ju så det känns lite illa om jag inte packat mina grejer innan det i alla fall! Och imorgon börjar jag tidigt så jag får nog packa i natt eller något. Det löser sig.

Ha en fin dag!

Dagen i bilder.


Syrran och jag var på stan och kikade lite. Tydligen har det kommit både en surf/skateaffär (evolver) och en rockabilly/punkaffär (backstage) sen senast. Jag hittade i alla fall en dunderbar bok om muffins (samma tjej som gjort muffinsarna i detta inlägg) och min snälla syster köpte ett fint diadem till mig. Doften av nybakta bullar mötte mig när jag kom hem (finns det något bättre?) och snart är det dags för jordgubbstårta när kalas för pappsen stundrar. I övrigt har jag varit företagsam och gjort flyers för bloggen. Orkade bara klippa ut fyra.. företagsamheten=schlutt.



Kärleksmuffins

Bröllopscupcakes

Ingefärsmuffins

Recycle your jeans!



Förutom festival som tema så är det miljötänk i fokus på JC. Har du ett par gamla goingar till jeans som du vuxit ur, slitit sönder eller bara tröttnat på - lämna in dom till oss så får du 100 kr rabatt på ett par nya. Och glöm inte berätta din historia för oss.

Music makes me loose control

Sitter på tåget från Borås som strax ska avgå. Tänkte att jag skulle skriva om lite musik så här i festivaltider. Låtar som har fastnat hos mig för att de är förknippade med mycket annat. Så utan inbördes ordning kommer här låtar som betyder något speciellt för mig.

Dakota - Stereophonics. Första gången jag hörde den här var när videon spelades på en widescreen i en affär. Jag blev helt fast. När jag senare samma år åkte till Australien visade det sig att dom turnerade just där. Jag haffade en biljett och fick till slut höra den live som finalnummer i Newcastle.

In Your Honor - Foo Fighters. Köpte albumet när det precis kommit ut (In your honor) och spelade det på väg ner till gbg och flygplatsen på högsta volym med grym bas. In your honor var också första låten de spelade i globen på deras världsturné 05/06. Ståpäls rakt igenom.

Jessie's Girl - Rick Springfield. Hörde låten första gången på Cheeky Monkeys i Byron Bay. Videon var så härligt väldigt åttiotal och är en av mina favorit låtar från den tiden. Kika in videon här.

Born in the USA - Bruce Springsteen. En av de första låtarna jag hörde av the Boss och sedan jag var 15 har han varit kungen för mig. Born in the USA fick jag höra live förra året på Ullevi som han öppnade upp med. Legendary.

Big Black Horse and A Cherry Tree - KT Tunstall. Tjejen med den hesa rösten som fullständigt vrålimponerar på vem som helst när hon loopar sig själv. Kika in videon så förstår du varför jag (och Matilda) plågat våra kollegor på kompassen med att spela den här låten i ett.


Baba O Riley - The Who. Killen jag bara ville slänga mig över spelade den här låten för mig på en parkbänk  i Botaniska. Just då ville jag bara  sno en bil och rymma med honom. Cus it's only teenage wasteland.

Koka kola veins - Tough Alliance. 19 år gammal flyttade jag till Paris och mötte en helt annan värld. Den här låten blev den sommarens låt och minner om vänner man haft, galna utekvällar på Paris finaste klubbar och ett slitigt jobb utöver det vanliga.

Låtar som inte fick plats men som lätt skulle rocka rumpan av dig;  Life in Technicolor . Stumble and Fall . Roads . Chelsea Dagger . Highway Man . Always Where I Need To Be . No Song Unheard .  Over 'fore It Started . Have a Nice Day .


Tomorrow.



Gokväll dear peeps!
Imorgon blir en lång dag. Först ska jag upp tidigt tidigt för att åka till Borås. Jag har nämligen lite fuffens för mig där. Sen efter det ska jag åka till Skövde för att gratta pappsen. Sen hem igen. Så det blir en liten tur runt i västergötland för mig imorgon. De fina blommorna fick vi av Martin och Marlene i helgen.

Nu ska jag ta en dusch och försöka sova sen. Natti natt.

FESTIVAL



Vi är numera heeelt festivalgalna och megataggade för en musiksommar här på JC! Åååå, vad kul det är att gå på festivaler och konserter! MUSIC IS LIFE! Självklart så finns de snyggaste och skönaste festivalplaggen att hitta hos oss. Fantastisk musiksommar på er!

Ps, butiken håller på att pimpas rejält i bästa festivalanda, så kika in!

Pics









Fina bilder va! Jag och pojkvännen ska verkligen ner till Marlene och hälsa på en gång på "riktigt" (som riktiga turister)

Imorgon blir det jobb, jobb och jobb. Ska försöka jobba ikapp och före eftersom jag snart ska på semester. Som förövrigt lär bli en upplevelse!


Sov så gott!

Nästa stopp Halmstad, temperaturen ute är nu 25 grader.

Holy macarony vilken dag alltså. Marlene skojade inte när hon sa att det skulle bli mycket idag. Vi har trixat och fixat för att få ihop det så att alla tjejer i lund/malmö som ska på bal och student i veckan kan få gå dit med en snygg bränna. Lite smått kaosartat blev det på slutet då jag skulle tillbaka till centralen (en resa som normalt tar 5 min) då det verkligen var megastopp i trafiken.. Två minuter innan avgång sprang jag på tåget. Sånt här globetrotteri tar en dag kål på mig.

Tog ett kort på ett par svinsnygga lackleggings som vi fått in häromdan på jobbet. Känns kanske inte högaktuellt just nu, men sommarn tar ju ett uppehåll i helgen och såna här godingar brukar ta slut ganska snabbt.
 
Fint ormskinnsmönster

Ska möta upp pojkvännen vid tåget och är jag snäll så kanske han bär mig hem. Eller åtminstone köper en glass åt mig. Hinner jag inte däcka i soffan så finns det erbjudande om en drink på avenyn eller häng med alex. May the force be with me.


Bilderna från Malmö kommer upp senare ikv, kamerabatteriet dödde.


Have a nice one.

Från Malmöe!

Gomorron peeps!

Sitter hos Marlene och första kunden är avklarad :) en glad tjej från Malmö som ska på bal. Vi får se hur dan blir, det är riktigt många kunder inbokade. Ska försöka ta ett kort på turning torso som ligger runt knuten bara.


Hörs senare!