Saturday's alright for fightin'

Och plötsligt var det lördag!


Jag ska ut idag i min kära hemstad och har för en gångs skull inte megaångest över outfit.

Vill bära något sånthär:

  • Klänning/JC
  • Armband/HM
  • skimrande jacka/JSTORE


den turkosa färgen är jag ett fullkomligt fan av och skulle gärna ha denna makeup till.

Det känns så himla bra att vårens färger kommer nu! Finns verkligen inte mycket bättre än när man känner det i kroppen att nu är våren på väg!


 

Vart ska ni ikväll?


Funky Friday

Jag har en galen granne som sjunger för livet en trappa upp. Eller så är det en hund.


I alla fall! I dag är det fredag. Och jag har en hel ledig helg framför mig. Wunderbar.

Jag ska ta en sväng på stan tillsammans med syrran. Vi ska kika in vårens utbud och allmänt ha det trevligt. Ta en fika. Mys!

Det viskas förövrigt om att några få JC butiker ska få in Levis Cat Power väst som synts i flera modemagasin. Det vore ju smasken om den kom till oss. Riktigt fin jeansväst med mängder av nitar. Yum yum. Kika här på hennes grejer.


Ha en skön fredag hörni!



Dagens inspiration
 för en fredagsfika

  • Crocker jeansjacka
  • Chinos/JC
  • Make love not war tischa/JC




Peace Love n Denim

Fat Tuesday

And sure it is! Har varit ledig idag och har till dagens ära vräkt i mig godis. Var med min andra roomie (jag har min sambo och min kombo - två helt skilda saker) varit ute på backaplan och turistat. Visade den nya godisaffären 4-gott på hamngatan och kombon blev lyrisk. Det här är ingen skit - dom har allt. Verkligen allt. Så vi skulle bara ha lite (lite av väldigt många olika sorter) men kom därifrån med megapåsen. Så kan det gå!


Hörde förövrigt av vår kära dekopraktikant Klara att en tjej i säsongens top model fick välja g-star kläder som vinst för klarad utmaning. Och den toppen har vi! Skumt det känns ibland när sånt som finns i ens vardag hamnar på topmodeller! Fast skitkul så klart. Kom in till oss om du är sugen på halternecktoppen som hon fick.




Dagens inspiration

  • Tee/Diesel
  • Väst/Jstore
  • Jeans/Fornarina Pinup
  • Ringar/Claire's (typ som glitter fast i Paris)
  • Pumps/Vagabond



Oscars.

Ingen har väl missat att det har varit oscarsgala? Många, för att inte säga alla, av kändiseliten är på plats i strålande kreationer. Personligen har jag lite för mycket kärlek till att sova för att orka sitta klistrad vid rutan hela natten lång, men som tur är finns det ju folk som gör det och kan tala om för oss andra. Det jag tyckte var viktigast var att Heath Ledger fick sin oscars post mortem och att den gick till hans lilla dotter. Det var nog inte många ögon som var torra i kodak theatre när den guldgubben delades ut.


Jag har faktiskt varit på kodak theatre slog det mig nu. Förra våren när jag gjorde min lilla aussitrip stannade jag på ett stop-over i LA i tre dagar. Cool stad det där. Grym shopping förövrigt. Kanske kan knåpa ihop en liten LA Guide nån dag o lägga upp när jag har mindre att göra.



Vad var din favorit på oscarsgalan?



Dagens inspiration

  • Rosa jacka/JC
  • Tiger tee/JC
  • Jeans/Killah New Eke
  • Rosa pumps/Vagabond



Peace, love and denim!

Yep, that's what it's all about!


Välkommen till sveriges första (?) jeansblogg!
Här ska det inspireras, finnas tips och trix och allmänt snackas mode och jeans! Och en del skit kanske.. ;)


Vi börjar med en presentation!
Sandy heter jag och det är jag som ska försöka förmedla senaste streetmodet direkt från butik till dig. Jag bor i Göteborg och arbetar i en kickass jc-butik som ligger i kompassen. Kom och hälsa på oss där!


Varför ska man kika in här då?
Vi som jobbar i butik har en liten fördel. Vi får ofta se mycket av det som ska komma ut i butik flera månader i förväg. Även om EN kedjas mode inte behöver stå för alla andras mode så har JC en fördel i att vi även har andra märken i butik förutom våra två egna (jc och crocker) Så vi får helt enkelt se mycket av flera märkeskläders kollektioner en eller två säsonger innan! Bra va?
  Plus att när man jobbar i butik så hör man mycket snack och skvaller om mode. Framförallt från våra kunder, det är ju dom som har exakt koll på vad som gäller!


Så häng på och tuna in streetmodet i vår nya, fräsha jeansblogg!



Peace, love and denim

/Sandy