Replay FW 09

I morse fick vi ju se en del nya replayjeans som kommer i höst. Ni får här en liten sneakpreview.

Jennon FW09 till kille och Rockxanne FW09 till tjej

Riktigt snygga brallor med många detaljer och fina tvättar. Till hösten är det ju, som brukligt, mörka jeans som gäller. Dessa jeans kommer alltså ut i början av augusti och senare.
Säljarna på replay påpekade också att Bubbleroom har haft en tv-reklam med ett par replayjeans med dragkedja på bakfickorna. Dessa tog slut väldigt snabbt, men vår butik har dom i många storlekar. Så är du på jakt efter dom, kika in på ett JC istället.

Detta visste du inte om replay -  Jeansens namn är baserade på kända musiker. Exempel - Jennon: John Lennon, Jenpez: Jennifer Lopez. Mijac: Mick Jagger osv.. Rätt kul när man står där med jeansen att veta att dom är uppkallade efter någon!

Nu ska jag milt och vänligt försöka väcka min sambo som trynat i en och en halv timme. Stackarn har jobbat tidigt och långt pass idag. Imorgon kväll åker vi till landet för att fira påsk så vi måste packa lite. Detta ska bli jättemysigt och trevligt. Massa kalas prickar vi in också, mamma fyller 50, min bror 20 och morfar 70. Alla på en och samma vecka!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback