I'm on my way

Gokväll!

Jag sitter på tåget ner till Malmö just nu. Lite tokigt! Jag följer med sambons brors flikvän Marlene för att bistå henne som assistent i morgon. Hon är jätteduktig på spraytanning och kanske att jag kan lära mig ett och annat förhoppningsvis. Så där har ni mig imorgon. Bloggar nog därifrån!

Ha nu en bra kväll!


Hanging around.

Hade en jättetrevlig kväll igår, hoppas ni också fick njuta av vädret. Vi var uppe i johanneberg och grillade högst upp på taket, blev allmänt bortskämda och glodde på sunes sommar när det blivit mörkt. Idag blir det att jobba i fyra timmar och sen åker vi nog ut till havet.

utsikt över hela stan.

trevlig grillning

solnedgång


Linnespecial

Såhär i varma tider (sprängvarma!) kan det vara bra med lite tips på linnen:

Harlekinmönstrat (Jag hävdar fortf att det är Brittans circus som har smittat av sig) och det andra linnet som those dancing days har designat.

Ett lite mer festivalinspirerat linne.. Känns lite woodstock. Och ett fint linne med fjädrar.

Randigt håller fortfarande, detta linne finns också i svart.

Nu ska jag ut i solen och njuta! :D

Sun sun sun.


Efter en megafrukost med hela bordet fullsatt så åkte folket iväg för att busköra bil (på en bilfirma) och jag ska börja göra mig iordning för att jobba några timmar denna soliga lördag. Helst hade man väl legat på i en park med med något kallt i handen, but hey I need the lusidorer. Ikväll ska vi på middag hos nyinflyttade paret som jag skrev om igår.

Sambon blåser iväg en miljon maskrosfrön, om ni undrar..

Those Dancing Days designar för JC

Vad kommer efter skolavslutning och student? Festival såklart! JC går in i en festivalyra och i samband med detta så har Those Dancing Days designat två linnen!

Det ena stoltserar med ett backstagepass som heter duga.

För er som inte har slutat skolan än har vår praktikant Josefine stylat en snygg donna!

Sidenjacka/Killah
Blus och linne/JC
Lackleggins, hårband och halsband/JC


Hur ser era planer ut för ikväll? Gick en sväng på stan för att hämta lite flyttkartonger från jobbet, och såg flyers för 7 sins som är ikväll! Är du i gbg och det minsta fascinerad av 50-talet och rockabilly så är det där du ska befinna dig ikväll. Klubben är på Storan. Du kan inte låta bli att stirra på alla vansinnigt piffiga damer och herrar som rockar rumpan av sig där inne!

Är du mer soft och kanske lite åt surf eller reggae hållet lagd så firar klubben Kontiki i slottskogen 2 år idag. Har du inte varit där så har du defentivt missat något. Stället är inrett i Söderhavsö stil och det är fruktansvärt mysigt och välplanerat ut i fingertopparna. Den bästa kommentaren som förklarat stämningen var nog min vän hannas efter ett toalettbesök "det kändes som utröstningsbåset i Robinson!" Mängder att exotiska drinkar att välja på också. Do not miss!


Tous sont bien.



Allt är bra här.
Jag är ledig idag och ska göra ärenden. Vi hade riktigt mysigt här i köket igår då Alex var här, vi satt med te och snackade hela kvällen. Ikväll får vi istället besökt av sambons bror och hans tjej (Hon är ganska känd i bloggkretsar, hon spraytannar Mini och Stina-Lee) då de flyr fältet hemma hos sambons föräldrar där magsjuka rasar. De ska flytta in i en lägenhet i stan i helgen så tänkte försöka hitta någon rolig inflyttningspresent. Kanske får gå till Designhouse eller Bolagret. Eller Prickig katt som alltid har väldigt roliga saker (fast oftast rosa och glittriga saker).

Nu ska jag ringa sambon som är i actionparken vid bergakungen och gör poolerna osäkra med sin bräda.

Ha en finfin dag y'all! 

Kenza i Café

Efter jobbet fastnade jag kvar i lunchrummet med näsan i nya café (där även ett par crocker är med) och vid intervjun av Kenza, en av Sveriges mest kända 18-åringar. Hon har en blogg som dagligen läses av 60 000 personer. (Tänk er! 60 000 pers som går in och läser vad du ska äta till middag). Intervjun i sig är rolig att läsa, killen som intervjuar har lite svårt för att en tonåring som "tuggar tuggummi frenetiskt och lyckas bända in sjukt i var och varannan mening" har lyckats så bra med en blogg (han själv hade nämligen försökt och bara hamnat på 1000 besökare om dan) men i slutändan så kan han inte göra något annat än att ge henne credd. För vad kan man säga när tösen kan dra in 90 000 kr i månaden på annonsintäkter?

Hur kommer det sig då att hon har så många läsare? Personlingen tycker jag om henne för att hon verkar ge mycket av sig själv till sina nära och för att det alltid är kul att läsa om någon som is living the dream (om man får citera Björn Gustavsson). Hennes egna läsare säger att det är lätt att relatera till henne (skola, plugg, fester och kärlek) och att det är ett plus att hon är snygg.

Har ni inte läst intervjun så gör det. Eller tjyvläs den på pressbyrån som min sambo gör.

Ha en bra kväll! Jag ska spendera min kväll i soffan med sambon och eventuellt Alexandra som är i stan. Några på jobbet är på Tigerkväll som jag förhoppningsvis får bilder från senare. Så får ni se lite höstnyheter från dom.

Peace!

Hungry.

Ska strax börja jobba, men är megahungrig.. Tänkte visa er en snygg bild från Miami!



Är du på jakt efter sommarens bikini så kika in hos oss!


Glassigt.






Första besöket på liseberg för iår! En bägare BJs och en popcorn i det allmänna snurreriet blev det. Nu blir det kvällsmat och iste.

More news in store.

Vi har fått en jättefin jeansklänning..

Fin va? Ursäkta kvalisorten på bilden, har inget redigeringsprogram här..

Nu ska vi till Liseberg och leta upp den där ben n jerrys glassen!

News in store


Jättefint linne med fransar.

Såhär fin är vår jumpsuit på dockan.

Pics.

Det var ju ett tag sen Matilda och jag var ute på stan och fotade, men jag har inte lagt upp så många av bilderna. Det är ju lika bra att slänga upp dom här.

1. Magkort tee Crocker     2. Jeansskjorta Crocker

3. Jeansjacka och tee Crocker   4. Linne JC och jeans Lee

Idag blir det jobba och ikväll förhoppningsvis lite mys på Ben n Jerry's!

Tuesday Afternoon.


Rolig skylt på interflora. Trädgårdsföreningen.

Svarta tulpaner. Vem är marodören?

Kungstorget. Shoppat loss på Lagerhaus.

Snart blir det Sandras essentiella specialare (pasta med bacon och broccolisås) och efter det jordgubbar och te (sambon köpte typ 4 hg idag).


Gokväll!

Jeansexperterna.



Idag blir det lite historia. Här har ni hur det hela med jeans började:

"Som så ofta i modevärlden började det i Italien. Flottan i republiken Genoa behövde i slutet av 1700-talet nya byxor till sina matroser, byxor som kunde användas i både vått och torrt tillstånd, och som enkelt kunde rullas upp när däcket

behövde svabbas eller solen gassade under någon seglats. Skräddarna i Genoa sneglade på dungarees, indiska bomullsbyxor från 1500-talet, och kom fram till en föregångare till det som senare skulle bli jeans. Byxorna tvättades i stora nät som flöt bakom skeppen, och blektes långsamt vita av havsvattnet. Så originalet är ett par vita snarare än ett par blå, italienska snarare än amerikanska jeans.

Matrosbyxan är i dag var mans eller kvinnas egendom, den självklara basen i den moderna garderoben. Anledningen till att det blivit så har vi varken Italien eller några sjömän att tacka för, utan en tysk, skäggig affärsman vid namn Levi Strauss.

Efter att ha emigrerat till USA startade Strauss 1853 ett företag som sålde oömma arbetskläder för guldruschens lycksökare. Efterfrågan på slitstarka byxor var särskilt stor, och guldgrävarna hade problem med att byxfickorna gick sönder i sömmarna. En framsynt skräddare som hette Jacob Davis hade lösningen: han uppfann en byxa där fickorna fästes vid tyget med nitar, men hade inte råd att lämna in en patentansökan för sin idé. Strauss betalade patentet som godkändes 1873. Resten är som det brukar heta historia. Det som skulle bli världens mest berömda byxa var född."


Källa: jc.se

Bild: Matilda Sveningsson


Wij.

 

Det här var förra sommarens låt - jag kommer precis i håg när jag hörde den, vi åkte vid havet med rutorna nere och det blåste i håret. Musik är minnen. Vilken blir det i år?

Strax ska vi bege oss ut på stan, vi ska titta i affärer och kanske ta en kopp te. Jag ska pyssla med lite projekt i eftermiddag. See you later.

News in store


Vi har fått in nya smycken idag!

Även i mer färgglada, somriga färger.

Jättefin spetsblus och snygga, lappade jeans från crocker.

Nu har jag slutat för dagen och tänker åka hem och äta något gott. Imorgon är jag ledig och då kommer även jeansexperterna tillbaka!

Ha en bra kväll

3 weeks and counting..

Så var en ny vecka här. Vilket betyder att det bara är 3 veckor (nästan 2 o 1/2) tills jag har semester.. WHOPDIIDOO!
Idag har vi också fått lön.. TJOHO! Nu blir det fransk mysmusik och frukost. Au revoir!


En annan del av Götet.

Idag har vi turistat i vår egen stad. Har man tröttnat på Avenyn, Nordstan och Liseberg så tycker jag man ska åka till Majorna och ta en promenad. Det finns väldigt många fina fik och vackra gamla hus att titta på. Här har ni dagen i bilder.

Frukost på Le pain francais.


Loppis i majorna

där dom bjöd på fina maränger.


Jag inhandlade två halsband, 10 kr styck.

På Jensens m Matilda, vi tog varsin all glass du orkar äta.

Detta fick jag av min sambo igår.

Jacka från J-store och nya brillorna.

Nu ska jag hänga på sambon och åka lite bräda. Gokväll!


Coolness.



Idag är en riktigt take-it-easy-dag. Vi ska snart ner till Le Pain Francais och äta frukost och efter det ska vi gå på loppis i majorna - ett guinness rekordförsök! Alla får ställa upp sina egna bord rakt på trottoaren och det väntas bli skandinaviens största. En abonnerad spårvagn cirkulerar hållplatserna i majorna och det är gratis att åka med. Coolt va!

I eftermiddag ska vi nog hänga med folk från jobbet, ev grillning eller kenny starfighter. Kommer upp bilder i em om jag hittar något fint och på det jag shoppade igår.

Ha en bra söndag!

Home.


Jag i mina nya glasögon

Landet.

Gangsterhund



Snart ska vi åka in och äta med syrran. Haft en bra dag, fikat i stan med Hanna, köpt mig nya solglasögon, en jacka och ett kakfat. Käkat pizza, solat och lekt med gangsterhunden. Om det alltid vore helg!

Goooood morning!

Dagens låt - Good Morning - Kanye West

Vi sitter på tåget mot hemstaden nu, vi fick infall och bokade biljetter igårkväll. Vi ska bara vara där över dan, träffa goa människor och gå ut med hundarna. Gå på stan och fika. Mysa helt enkelt! Kanske gå till Harrys där syrran jobbar och äta megapommes med aioli. Hoppas ni har en bra lördag!!


Finally Friday!


Har suttit här och myst med vindruvor och surfat på nätet. Mår så bra, det har varit en helt galen dag i butiken men nu är det helg för mig!! Så himla skönt! Fin liten bild från montmartre va?

News in store


Jättefina citychorts i beige, blå och svart till tjej. 299:-

Tigerchinos i beigerutigt 999:-

Vi ska, om några veckor, få in second hand t-shirtar importerade från USA. De är helt unika och har en riktigt vintagekänsla. Mer om det längre fram!

Hoppas ni har en bra dag, här är det full rulle!

Nighty night.

Efter en urmysig kväll så är vi hemma till slut, nu blir det sängen.


Christ's sky journy day.

Hallo!

Idag har jag jobbat 12-16 men nu är jag ledig! Tills klockan 9.00 imorgon igen. Detta ska därför firas med en tripp ut till sambons föräldrar och grilla. Muummma! Vi har nog fått tag på en lägenhet här i krokarna också, så det känns bra.

Idag fyller min syster 26, så grattis till henne!
Här får du en blomma sis!


Ha nu en förträfflig kväll peeps!

Levi's FW09

Gokväll good people!

Ikväll har jag alltså varit uppe på Levi's showroom och fått se det vi får in till vår butik för FW09! Levi's tillställningarna brukar vara mycket trevliga sådana och inget undantag denna gång. Levi's-Erik hälsade oss varmt välkomna med dricka och pizza som snabbt sjönk ner i magen. Här kommer lite axplock från kvällen!

Levi's snygga showroom.

Matilda hänger

Jeans till kille. Vi kommer få in många snygga, mörkare tvättar i våra klassiska 504 och 511. En riktigt nerskitad till vänster och till höger lite mer kontorsstrikt tvätt. Även en riktigt snygg chinosbralla i levi's engineered, dock kommer vi få den i en lösare passform än på bilden.

Överdelar till kille. T-shirten till höger kommer vi få in i den gråa färgen, som tygurklippet är i.

Skitsnygg stuprörsbyxa vi kommer få in till tjej.. Den kommer redan in i mitten på nästa månad, så håll utkik då. Till tjej kommer vi även få in mörkare tvättar i denna modell. Vi kommer få in nya, mörkare tvättar i de modeller vi redan har, en rak och en bootcut bralla. Tyvärr blev dessa inte så bra i kameran.
Vi ska också få in Orange Tab igen! Det ska bli jättekul att se det lite längre fram.

Erik passade också på att visa det som Levi's har att erbjuda till inköp 2 för hösten - sjukt snygga grejer! Där får vi hålla tummarna för att JC köper in, jääättecoola överdelar och en del klockrena jeans. Har lite bilder, men får inte lägga upp dom än. Förhoppningsvis lite senare, så dom spar jag ;)

Det här visste du inte om Levi's - Alla levi's jeans har den klassiska vingen stickad på bakfickan och har alltid haft så, med undantag under andra världskriget då det var sparkrav. Då målades istället stickningen på med färg, för hand på varje par.

Godnatt på er!

News in store


För er som missade den här godingen som vi fick in i februari har vi fått in några till exemplar. Fint A-linje linne att ha till leggings eller på stranden bara som det är.


Do the Zombie walk

Hej kära blogg!

Imorse var jag på jobbet redan klockan 8 och jag är verkligen ingen morgontyp! Eller, jag är ju ingen kvällstyp heller, men jag måste sova 9 timmar.. Och det gjorde jag inte inatt. Så idag har jag gästspelat som Zombie, återuppväckt lik på JC kompassen.

Men vet ni vad jag såg på spårvagnen imorse?

Ni har väl inte glömt att tävla? Första pris är festivalbiljetter + boende på hotell! Sweet!

Slutar klockan 4 och ikväll ska vi på Levi's tillställning. Lite höstnyheter och allmänt tjöt och mys. See u!

Höstkollektionen

JCs kläder för hösten baseras på fyra olika teman:

WOODLANDS

Klassisk skogshuggarlook i modern tolkning med fokus på plagg i en avslappnad ungdomlig urban livsstil.Nyckelplagg: rutiga skjortor, jeansjackor med foder och fuskpäls, samt grovstickade tröjor, koftor och stora sjalar.
Kvalitéer: flanell, manchester, ull och läder.


ETHNIC TREASURE

Här ser vi plagg som är en tolkning av traditionella folkloristiska (nomadfolks) kulturer. En färgglad mix av romantiska och dekorerade plagg.Nyckelplagg: kjolar och tunikor i etno-mönster, stickade tröjor, multifärgade sjalar med fransar, stickade koftor, stickade tights och ponchos.
Kvalitéer: mocka, mohair, spets, quiltat, fuskpäls och voile.


OFF CAMPUS

JC's klassiska sortiment. Kläderna kan bäras på fritiden, festen och till nattens äventyr. Casual, välklätt, medvetet och inspirerat av universitetslivet.
Nyckelplagg: hoods, skjortor, crew-necks, kabelstickade koftor, emblem och sweatpants.

Kvalitéer: melange, bomull, canvas, sliten denim och twill.

BLACK NOISE

Clean, avantgarde black denim look, med medvetna kombinationer av nya material. En slimmad siluett med detaljer och känsla för en natt i storstaden.Nyckelplagg: överdelar med fotoprints, figursydda skjortor, väst, cardigans, partytoppar, tyllkjolar, coctailklänningar och tights.
Kvalitéer: sammet, tyll, paljetter, läder, svart denim och mocka






Damn, that's hot!


Video.

Dagens låt - Video killed the radio star - Buggles


Så här 80-talsfint har vi det på jobbet! Snygg dumburk va? Sitter och väntar på sambon på jobbet. Stay tuned ikväll för mer bilder från pressvisningen!

JC FW 09, bilder från pressvisningen!

Här kommer några bilder från JCs höstkollektion som visades upp för pressen fredagen 15/5:



Visningen och kläderna blev väl mottagna av pressen, ni kan läsa om den här:
Elin Kling
Daniel på Café
Sofi Fahrman
Emma Elwin

Kollektionen är uppbyggd på fyra olika teman, mer om det och fler bilder kommer upp ikväll!
 


Konk.

Gokväll peeps!
Sitter och lyssnar på The Kooks skiva Konk. Köpte den (jaa, laddar faktiskt inte ner) på Virgin Megastore i US to the A senast men har aldrig lyssnat genom den ordentligt. Man skaffar sig sina favoriter på en gång (Always where I need to be, Do you wanna) och en del låtar fastnar efter ett tag (See the sun, One last time).

Hela kvällen har nästan gått åt till att titta på lägenheter. En häromkring och en på hisingen. Tyvärr var ingen utav dom vad vi letat efter. Än så är vi inte riktigt desperata i jakten.

Imorgon är det back to work.


Rolling.

Vi har varit ute och premiäråkt brädor idag. Jäkligt fint väder och lagom varmt. Åkandet gick bra också. Nu har sambon skuttat till jobbet och jag hade tänkt gå ut och sätta mig i solen igen, men nu är det molnigt såklart. Så det blir till att städa lite, fundera över nästa projekt och titta in på blocket efter lägenhet stup i kvarten. Vi ska titta på en ikväll, men den är ganska dyr. Att det ska vara så svårt att hitta en vettig lägenhet! Fuck boplats liksom.

Annars är jag trött och har en miljon tankar som snurrar i huvudet.

Ja, vi åker på en kyrkogård. Bilar får också köra här. Väldigt bra asfalt.

17 again

Gokväll! ÅH, vi var ju som sagt på bio efter jobbet idag. Jag vill helst gå på bio på något som inte är alltför ansträngande för hjärnan, det är ju liksom lite idén att man ska koppla av tycker jag. Så jag tvingade min pojkvän att följa med på Zac Efrons film 17 again. Och den var så himla bra! Man blir helt jättemegaglad av den och vill ut och typ conquer the world, resa till californien och be all you can be.. Inte för att den handlar om det precis. Men jag reagerade så i alla fall. Plus att The Kooks låt Naive spelades i sluttexterna. Då blir man lite sprallig.

Vi tog supersura drinkar med mynta och honung i innan bion.

Nu har vi promenixat en sväng på berget och luktat på syrénblomster. Strax dags att slumra..

News in store


Snygga nyheter från Lee till kille!

Ehh..

Idag är en såndär dag.. Då ingenting går lätt eller något flyter på. Jag hade tänkt komma lite tidigare till jobbet, men då går det ingen vagn förrän på tio minuter. Det längsta jag väntat på flera år typ. När jag väl är på vagnen så är det vagnbyte i svingeln. Suck. Då blir jag megatrampad på foten och går ovetandes med ett sulmärke på fossingen till jobbet. Väl här märker jag att jag har tandkräm runt hela munnen. Inte min dag idag.

Efter jobbet ska vi gå på bio, så då blir det nog bättre i alla fall.

Ha en bra dag peeps!


Tired.

Gokväll bloggen.
Det kom aldrig speciellt mycket folk till jobbet, och det var likadant i dom andra butikerna när jag tog ett varv efter jobbet. Halva stan var ju avspärrad så det var kanske inte så konstigt. På vägen hem såg vi också världens coolaste cykel, en tandemcykel för tio pers! 2 rader med 5 cyklar. Svincoolt. När vi kom hem däckade jag på sängen och har legat där till halv åtta då jag yrvaket blev orolig för att schlagern hade börjat. Inte för att jag gillar schlager, ehh nej nej. Haha, men väldigt roligt att titta på. Så det blir det med grönsaker och dipp ikväll, mer orkar jag inte.
Apelsiner som växer på gatan hade man mått bra av nu.


News in store

Idag lyser solen, göteborgsvarvet är i stan och människorna lyser med sin  frånvaro.. Inte shoppingsugna idag? Vi här på jobbet hoppas på anstormning efter lunch. Här är några nya godbitar som kommit in:

En cremevit klänning som kommer vara urfin till en snygg bränna. Vi har fått in nya g-starjeans också, här ett par bootcut till tjej.

En shortsdress med lite brodyr över bysten. Långskjortan är jag jättesugen på, finns även i vitt.

Till kille har vi också fått in mycket fint till sommaren. Älskar den gröna färgen! Min sambo har redan en i den färgen, men han kanske ska ha en till.. Snyggt med beiga chinosshorts till!


Fall News.

Häromdan fick jag ju spännande nyheter och det var bland annat att jag skulle få lite förhandsbilder på JCs höstkollektion. Tyvärr så blir jag inte först, den här tjejen beat me to it. Förhoppningsvis så är det andra bilder det är tänkt att jag ska få, kanske lite mer detaljerade. I vilket fall så verkar det ju som riktigt snygga grejer vi har att se fram emot!



Nu blir det te, cosmo och massage. God kväll!


Diesel FW09

I tisdagseftermiddag var det diesel som gällde, då fick några av jeanspersonalen kika in vad som kommer till hösten. Självklart har jag lagt vantarna på några bilder..

Vänster: Tjej, modell Matic (tajt, låg i midja)  i en ny tvätt.
Höger: Kille, modell Larkee (smal, regular) i en sliten och ganska ljus tvätt.

Vi kommer få in fler modeller, bland annat någon helmörk både till tjej och kille. Fler bilder kan komma upp senare.

Det här visste du inte om Diesel: 2007 lanserade Diesel en ny kollektion som går vid sidan om deras vanliga kollektion. Diesel Black Gold är den fyndigt döpt till och är avsedd att vara lyxig men ändå casual. Här kan du se mer.

There must be some kind of.

 



Jag kan lyssna på den gitarren i några dygn.


På promenad genom stan.

Hej!
I kanonväder har jag och sambon promenerat i Haga och Linné. En promenix i dessa kvarter är som en liten färginjektion i livet, man blir garanterat inspirerad. Där ligger många secondhandaffärer och butiker som verkligen har specialiserat sig. Inte så billigt, men fönstershoppa är ju gratis!

Jag i crockerkjol, tröja och scarf från JC. Jacka Jayjays (aus) och tunika Nikita (chamonix)

Sambo i matpaus

Ser ni hur snett fönstret är? Megasnett!

Free on a Friday

Idag är jag ledig! Det hade jag ingen aning om igår, när jag sa att jag skulle vara kl 8 på jobbet.. Hm. Inte visste jag att det var fredag heller. Helt lost!


Ska försöka få lite saker gjorda, till exempel så växer tvätthögen här hemma.. Tur att jag har så mycket kläder så man inte behöver gå bar. Och snart, väldigt snart tänker jag packa upp min resväska. Tror jag. Hehe.


Dags att gå ut i det fina vädret!


Peace


Outfits.

Tänkte lägga upp två snygga outfits som min sambo provade häromsistens..

Inspiration 1

  • Hood/Marwin
  • Tee/JC 129 för en, två för 199:-
  • Chinos/JC 499:-

Inspiration 2

  • Zip/Marwin
  • Tee/JC 2 för 199:-
  • Jeans/Levi's Engineered.
Vi får snart in snygga smycken till kille också, flera schyssta läderarmband. Håll utkik de närmsta veckorna!

Get my back into my living.

Dagens låt - Baba O'Riley - The Who

Godkväll bloggen! Inga tidiga inlägg idag inte, jag började tidigt och hela dagen har bara flutit på i ett streck! Det har varit möte större delen av dagen och även teambuilding. Kom hem först halv åtta och då drabbade spänningshuvudvärken mig så har legat på sängen i väntan på att den skulle försvinna.. Sambon har drabbats av pollen istället så vi är i alla fall två om att känna oss lite sletna.

Dock har jag lite spännande nyheter.. Tänkte hålla dom för mig själv ett litet tag, men inom en snar framtid får ni se.. Så länge får ni njuta av bilder från vår dag!


Jag och D blandar muffinssmet med händerna ihopsatta.

What a team work!

Eh.. tyvärr blev inte resultatet lika lyckat. Men gott.

Mmmm, koncentrerad njutning.

Nu blir det pommes med kött och bearnaisesås. Yummy for my tummy.

Customized board.


Kolla, kolla, kolla! Min läckerbit är klar! En bräda i rosa och guld med en pinuppa! Does it get any better?

Vinn biljetter!

Från och med i dag börjar JC Club tävlingen om att vinna biljetter till antingen Where the action is eller Way out west i sommar! Det enda du behöver göra är att pallra dig in i en JC butik och fylla i ett tävlingsformulär. Du måste dock vara medlem, men det fixar du lätt på plats!


Kom igen nu, vem vill inte rocka på festival i sommar?

Sahara Hotnights WTAI 08

Jeansexperterna

Väldigt försenat, men ack så efterlängtat (av mig iaf ;) så kommer här jeansexperternas inslag om hur man stylar ett par jeans för tre olika tillfällen! Jeansen är ett par crocker med ganska hög midja och mycket stretch. Väldigt sköna utan knapp fram, de har istället en gylf på sidan.

1. Pubhäng och afterwork.
Om man, som jag, gillar att gå ut i jeans så kan man piffa upp dom med ett linne med mycket uttryck i. Några snygga örhängen (dom blev tyvärr bara prickar på bilden men det är svarta pärlbandsörhängen) och massa armband i guld och svart ger det lilla extra. Linne/Tiger 499:-, Örhängen och armband/JC
2. Skönt och slappt.
Den magkorta tröjan är faktiskt inte så svårburen om man har ett vitt linne under. Dom här jeansen är jättefina att stoppa ner linnet i, för dom som vågar kan man ju skippa linnet också. Sköna converse och snygga solglajer och man är redo för en glass på stan. Magkort mjukiströja/JC, Brottarlinne/JC 129:- ,Trepack låga strumpor/JC 69:-, Solglasögon/JC 149:-
3. Business och kontorscool.
Man beöhver inte ha en helt annan garderob till jobbet, man kan få det att se businesschick ut med detaljer. Till den lite lösare t-shirten kan man ha ett bälte som smiter åt i midjan och matcha med klackar. Ett diadem eller långa örhängen är pricken över i:t. Röd t-shirt/JC 149:-, Bälte/Saddler, Diadem med ros och örhängen/JC.

Surfshop.


Visst är sommaren på ingång! Snart kommer det dagar med sol, bad och fest.. Tog ett snapshot på några av alla strandkläder som har kommit. Visst blir man förväntansfull :)

Sunny days


God morgon! Onsdag idag, första dagen tillbaka på jobbet. Ska bli kul att se vad som är nyinkommet och vad som hänt. Börjar klockan tolv så först blir det långsam start med sambon som inte börjar förrän tre.. Lovely väder ute idag! Vi tog nog med oss lite hem ;)

Packningstips

Packa resväskan-tips var det ja! De här tipsen är anpassade efter weekend och veckolånga resor.

1. Det första och genomgripande tipset låter så här; know thyself. Om du vet att du kommer att shoppa på ditt resmål behöver du några kilon över på nerresan. Maxa därför inte vikten med en gång. Vet du även att du aldrig kommer att använda alla dom där sju ögonskuggorna, sex armbanden eller två bälten så ta inte med dom. Man tenderar lätt till att klä ner sig lite på en solsemester, för i ärlighetens namn - vem orkar vara superpiff när det är 30 grader ute?

2. Skor tar en del plats och väger mer. Tänk igenom skovalen och försök hålla dig på tre, fyra stycken. Du kommer inte använda fler i alla fall. För kläder rekommenderar jag två par byxor, en topp för varje dag, några kjolar och klänningar, undies så det räcker så bör du vara i hamn. Ev bikini och strandtunika.

3. Vätskor är också tyngdtjyvar. Försök därför att inte ta med dig nya förpackningar ner eller ta med miniförpackningar. Parfymprover är kanon att ha med sig, då man slipper oroa sig för ifall parfymen går sönder plus att man får med sig fler dofter. Ibland kan man även få gratisprover på  duschgel och ansiktstoner i mindre förpackningar. Dom räcker en vecka och när du åker hem kan du kasta dom. Ett tips är Yvés Rochers Duschkräm och hudlotion som kommer i lagom 1-veckas flaskor. Kostar 19 kr styck och finns i flera goda dofter. Schampo och balsam i reseformat är också en bra idé. Investera i några tomma plastflaskor (brukar finnas hos välsorterade sminkåterförsäljare) som du kan fylla på med ditt favoritschampo om och om igen. Även hårspray och andra hudprodukter finns i reseförpackningar. Använder du linser så är endagslinser skönt istället för att släpa med linsvätskan.


Vänster: Parfymprover, duschgel, kokoslotion från YR, toner från biotherm.
Höger: Toni&Guy i miniflaskor (köpta på Booths i London förra året, kan dock finnas på Åhléns.)


Hoppas dessa kan vara till nytta! Om någon har fler tips så får ni gärna dela med er :) Nu ska jag göra mig fin tills min sambo kommer hem från jobbet! Då ska jag nämligen pussa på honom lite till.

Åååhh






Det blev en promenix till Lejonet och björnen, två kulor i en bägare/lyxglass med strösselpinne. Har shoppat presenter till roomie R (calvin klein kallsipper, lite småtrist men säkert kort) och blev lite kreativ och målade ett grattiskort med akvarellpennor. Ser ut som vilken 8-åring som helst har målat det, men är det inte lite av charmen?

Sjukt tuff registreringsskylt va?

Nu ska jag bara ta det lugnt och plocka upp lite kläder ur resväskan, ta en dusch och köra lite fot- och handvård. Känns på sin plats när man är lite sleten. Funderar också på en liten "packningsguide" som jag tänkte lägga upp här. När vi åkte ner till Cypern var det flera som redan hade maxat 20 kilo och då får man ju problem om man ska shoppa där. Jag hade 9 kilo ner och 13 hem. Så jag klarade mig ju. Har lite småtips att dela med mig av, nått kanske ni inte har tänkt på? Det kommer upp senare ikväll!


I'm back!

Dagens låt - Back in the New York Groove - Kiss


Jag är tillbaks! HÄRLIGT!

Vi kom hem klock halv fem i morse efter en vansinnesfärd i 150 km/h med en racergalen taxichaufför. Har sovit 4-5 timmar men nu är det ju megafint väder! Mamma åker hem om några timmar så vi kanske ska äta glass på lejonet och björnen. Idag fyller vår roomie år, så han ska firas lite. Annars är jag mest bautalycklig över att va hemma hos min sambo.

Ha en underbar dag!!

Sista dan!

Halloj!

Idag har alltsa varit sista dagen och vi har i princip bara solat. For 15 euro extra behovde vi inte checka ut vid 12 idag (bussen t flygplatsen gar forst kl 20) sa vi har bara pressat o forsokt klamma ur det sista ur var vistelse har! En omgang KFC och hagen das (stavning?) blev det med. Nu ska vi bara gora oss i ordning. Ska bli skont att komma ifran alla avgaser och cigarettrok som ligger som ett tacke over hela stan. Langtar sa till min alskling ocksa, sa in i banken! Dock kommer man ju sakna solen saklart..


En del av er ser jag snart!! Ha en finfin fortsattning pa dan.


Love

Sandy

Dag 6

Hello lovely people!

Sondag idag, har legat i solen hela dagen. Det syns en liten bikinirand, men jag ar ju fortfarande inte brun. Dock ar jag mindre blek, sa jag far nog noja mig med det :)
Igar at vi pa limelight taverna, en jattefin och trevlig restaurang har uppe pa kullen med utsikt over havet. Vi kakde inhemska meze, som ar typ grekiska tapaz. Lite smalaskigt med mycket kott, men da har man gjort det i alla fall!! Blackfisk och lammfarsbullar och allt var det var. Tankte ladda upp en del bilder fran gardagen sa ni far se!

Mosken

Jag o gronsakerna

Marknad i Larnaca

Fina batar

Gardagens inkop. Blev en rosa planbok i slutandan ocksa..

Lite av mezen


Kanske skriver en liten rad fran hotellet imorn, flyger hem sent pa natten sa vi far se!
Hoppas ni mar bra!

Peace

Dag 5

Halloj!

Idag har vi varit pa utflykt storre delen av dagen. Klockan 9 (8 er tid) kom bussen som gick till Larnaca. Det var en guidad tur med en svensktalande tjej sa vi larde oss en del om cyperns historia. Jag vet inte hur manga olika folkslag som har invaderat den har on, men det ar val sa for en hel del oar i medelhavet. Vi stannade vid en moske dar en kusin till mohammed sags ligga begravd och en kyrka dar helige lazarus sags ha dott. En del religiosa grejer, men sen blev det shopping!

Larnaca, dar de flesta landar som aker till cypern, har en del att erbjuda i kedjevag (mycket battre an agia napa iaf) bland annat bershka, claire's, bodyshop, guess, topshop och Zara. Det som var kul att kika in var de forstnamnda som inte finns i Sverige och bodyshop som lag langt under svensk prisstandard. Lite smakonstigt. Det ar anda inte sa dyrt har aven om den svenska kronan ar lag. Ett sott linne pa Bershka kostade 14.9 euro.
Sen kan man ju gora fynd, jag hittade ett snyggt, stort traarmband med guldnitar pa for 2.5 euro (pa rea). Det och ett bodybutter med himmelsk doft av hallon (11 euro) blev dagens inkop. Jag har lite svart for kladerna har, det ar mycket bling-bling och marknadsgrejer.

Nu har vi degat lite vid poolen och ikvall blir det sedvanligt kak pa ngn restaurang och en promenad i utelivet. Imorgon ska jag forsoka lagga upp lite bilder fran dagens utflykt.

Ma gott!

Peace, love and spf 25

Sandy


Dag 4

Hejhej!

Idag har vi stekt mest. Forsta dagen med riktigt, riktigt kanonvader med lite blast bara. Det forsta vi gjorde idag vara att boka en resa till larnaca imorgonbitti (sightseeing + shopping) och efter det gick vi ner till stranden. Vi at glass och promenerade langs stranden. Ovade pa att inte gora sa mkt med andra ord =) Vi har kakat gott och legat lite vid poolen efter det. Ikvall ska jag gora drinkar av midori (el nan sorts inhemsk midori) och vi ska val ga ut och ata. Mycket mer an sa blir det inte har

The beach.

Fint hotell langs med stranden dar ett par gifte sig pa en terass.

Banana split som vi at igarkvall. Mums.

Hoppas ni mar fint hemma. Borjar nastan ana en lite branna har =)

Ha en fin fin helg allesammans!

Dag 3

Good evening peeps!

Sitter i lobbyn nu vid en stenaldersdator och tankte bara skriva en rad. Idag har vi utforskat omgivningarna har pa cypern lite, kikat in en intilliggande stad vid namn Paralimni. Det var ungefar samma skit, men vi hittade efter nagra om och men en stor supermarket dar vi handlade lite farska apelsiner och notter. Smakade smaskens.
Ingen solning idag, ar rod som en liten tomat. Eller rosa snarare. Men men, forhoppningsvis gar det over till nan sorts branna i alla fall.

Ikvall vet jag inte riktigt vad vi ska gora, igarkvall satt vi har i baren och kikade pa champions leage med varsin drink. Kanske blir nagon san variant. Allt ar valdigt engelskt har, det har ju varit en engelsk koloni en gang i tiden. Bra pa ett satt (skyltar pa lasligt sprak) och daligt pa ett annat (engelska turister OVERALLT)

Hoppas ni har det bra hemma och att det inte regnar pa er for mkt :) haha, ni kommer vara brunare an mig anda.

Peace, love n denim from Cyprus!

Dag 2

Hejhej!

Idag har vi lite battre vader, men det blaser fortfarande. Vi har solat bade vid poolen och havet men det ar inte sa varmt i vattnet. Sa inga dopp idag :)
Dock har jag shoppat!

Tva par skor och armband..

Bada tva ska vara lader (luktar sa ocksa) och de kostade 33 eurosar styck. Jag tror jag gjorde ett klipp.

Armband till tusen finns det har iaf..

Jag pa vag ner till stranden!


Ikvall ska vi ata pa en fisktaverna i hamnen. Den ska vara riktigt bra sags det. Hoppas ni har det bra hemma, kommentera om det hander ngt skoj!





Cypern, Agia Napa



Hej!
Vi anlande till cypern inatt vid tolv tiden lokal tid. Det har blast typ stormvarning sen vi landade men forhoppningsvis blir det battre imorgon. Vi borjade dagen med att inta en inte allt for mumsig engelsk frukost (flot, flot, flot med tva prickar over) och efter det promenixa ner till havet. Det var som sagt rejalt blasigt sa nar vi val var i hamnen och gick ut pa piren sa blaste saklart min keps ut i havet.. Och eftersom det var en edmonton oilers keps sa var jag ju tvungen att ta tillbaka den. Vilket innebar att jag fick vada ut och bli nerblott anda upp till naveln..
Efter ett raskt ombyte och lite toast till lunch travade vi vidare. Hela langa strandpromenaden gick vi och blev helt genomblasta. Hela haret har kladdat hop till en liten tuss med saltvatten. Sedan fick vi ju saklart trava tillbaka sa idag har jag nog gjort lon for modan. Halva agia napa avklarat pa en dag, sa som det brukar vara. Imorgon kan vi forhoppningsvis njuta lite mer av vadret.

Gammal busskrake

Stranden (langst bort till hoger borjade vi)

JC?

Miniglass!

Agia napas kloster..

Nu ska vi frasha till oss lite och inta nagon mumsig middag. Kanske meze eller KFC. Tough choice.

Hoppas ni har det bra darhemma.
Saknar dig sotnos!

Adios!

Med den här sköna moppen som jag såg imorse säger jag bye bye sviden, hello cypruss!



See yous later!


News in store

Okej, snart åker vi!
Klockan halv fyra går bussen till flygplatsen. Var inne på jobbet i morse och snabbfotade lite kläder som kom in i förra veckan. Tänkte ge er en bra dos nu, så det kanske räcker hela veckan! Jag ska försöka blogga från hotellet, men det brukar vara svårt med uppladdning av bilder.. Vi får se.

Ny chinosshorts i beige, svart och vitt.

Den där blomkjolen jag köpte finns nu även i en rosa/svart och helsvart variant. 149 kr.

Det har också kommit in långa tubtoppar (går nog använda som klänning med leggings till) i massa olika färger!

En hel del av sommarens kläder börjar trilla in.. Så kika in vetja!

Old School Skate

Ska bara lägga upp vad sambon kom hem med idag. Dogtown är märket och brädan hette Bulldog. Verkligen ett passande namn, den är sådär kort och satt precis som en liten bulle.

Den matchar fint med tischan till vänster som jag gav honom, målad förra året.

Packad och klar.

Har packat klart! Lite bökigt det där med att packa, men det brukar lösa sig om man glömt ngt.
Gjorde om jeansen som jag skrev i morse, så här såg det ut:

Från början. Det var ju mina jeans jag trashade själv. Har kört foten x-antal gånger i ett lite malplacerat hål så dom började se lite dassiga ut. Klippte ett hål på var sida låret och rev sen av byxbenet. Har sen rullat upp dom på bilden (samma längd är kanske att föredra) Både jag och min pojkvän gick omkring i JC-tees och ljusa jeansshorts här, kände oss som värsta reklampelarparet, bwhahaha.

Dom ligger nu i resväskan!
Imorgon ska jag göra lite ärende och vid tolv möta upp mor som kommer med tåget. Halv sex går planet, ska bli spännande!

Ha en bra kväll!


For all you doubters.

 

Electric Light Orchestra - Hold on tight to your dream.
Rena antidepressiva.

La vérité

Godkväll bloggen.
Jag har idag druckit minst 3 liter vatten. Antagligen mer. Jag har också kissat som en elefant. Ätit minst fem tusen halstabletter och sju liter glass. Nåt i den stilen i alla fall.
Nu så här på kvällskvisten börjar man dock facea fakta och inse, japp, jag kommer få åka på charter med dyngförkylning. Liiite bättre är det i alla fall, jag har större framgång med att svälja.
NU var det sluttjatat om förkylningen.

Idag blev longboardbruden klar! Här har ni henne:

What a babe! På sånt här avstånd ser man inte heller att ögonen pekar åt olika håll. A minor detail.

Har jag något mer att bjussa på...
Gillade ju den där hängaren från Lisbet Dahl så himla mycket, så det blev en till.

Så praktiskt, smyckena kommer fram mycket mer! Och på tal om smycken så måste jag visa vad min sambo köpt till mig.

Han var på nån loppis och hittade dom här. Femton spänn för alla tre. Totally worth it!

Nu ska jag försöka somna!
Imorgon ska jag packa och eventuellt göra om ett par jeans till shorts. Lägger upp bilder här isf.

Peace!


Room with a view


Skitfint. Med betoning på skit. Jädra klarblåa himmel. Kanske får njuta av det när jag går ner till apoteket och handlar upp lagret. I natt var ingen höjdare.

Jag kan bli frisk, jag är inte sjuk.

JAG VILL AMPUTERA BORT MIN HALS!

Om nån vill byta hals med mig är det bara att höra av sig. Nu funkar ingenting. Inte ens ibumetin. Men jag ska bli frisk tills på måndag!

Idag åkte vi in till trädgårdsföreningen för att ligga på en filt och vila. Jag köpte med mig nya veckorevyn och allt i hemmet och satt där med ziphood, scarf, jeans och keps. Medan de andra solade i bikini. Så varmt var det faktiskt inte.
Nu har sambon och co åkt in för att ta en drink på ngt ställe och jag får stanna hemma. För min hals gör så jädra ont! Helveteshalsskit!

Jag försöker hålla mig sysselsatt ändå..
Har ju målat på longboarden idag.

Så här ser den ut hittills. Har fått på bikinin så nu är det egentligen bara småpill som gäller och sen lack.

Har ett annat projekt som är en födelsedagspresent till min bror. Han ville att jag skulle smälta samman två symboler och då fick han välja på dessa två resultat:


Av dem valde han den första som då ska målas på ryggen av en hoodie. Tror att det kan bli fint.

Sköna maj.


Blir jag inte bättre snart, då blir jag galen!
Underbart väder ute idag igen.. Jag vill så gärna njuta av det. Hoppas ni hade en bra kväll igår i alla fall och inte är alltför bakis! Idag ska jag nog måla på min longboard. Lägger upp bilder senare.

Host love n denim.