Finally Friday

Toodiloo!
Här har ni lite bilder från hejdå-kvällen för matilda:



Ena änden



Min rosa cider.



Andra änden. Trevligt var det!

Och eftersom det är Matildas sista dag idag, så har hon med sig fika!! GOOD LORD va mycket! (och jag kan ju säga att jag ätit en del, inte bara min rosa matlåda)



Idag är det till slut fredag och slut på arbetsveckan! Hooray! Heeeela långa helgen är jag ledig + måndag. Ska bli superskönt! Imorgon ska jag träffa lite amerikanska vänner som kommit till Sverige för att hälsa på. Skiitkul!

Have a nice one!


AW, Matilda's leaving.

Eftersom allas vår matilda ska flytta upp till el stockholmo och plugga (och jobba på jc skärholmen) så är det idag lite byebye after work! Såhär ser jag ut..



Jeans Skinny/Tiger, rosettväska/JC, linnet är en omgjord klänning och liknande kavaj har vi precis fått in på tjej för 499:- Skor fyndade på skopunkten.

Destinationen blir Delirium med himla många ölsorter. Trevlig onsdag!

New jewels..

Godmorgon!
Här är lite halvdåliga bilder, men ville visa er att vi fått in en massa nya smycken!!





Semesterlördag.

Hej små knattar!


Hoppas ni mår bra denna lördag!
I butiken är det lite lagom med folk, det är ju semestertider och då kan det vara mer folk en vanlig dag än på helgen.

Tänkte bara säga att vi har fått in detta som vi fick förhandstitt på i våras från replay, och även detta från levis har kommit in. Så är ni sugna på lite höstkläder så kan det vara ett bra tips att kika in i butiken nu. Det är ju så, hur sjukt det än är, att många höstkläder tar slut innan hösten ens är här.


Peace!


More news in store!

Just nu får vi in så himla mycket nytt! Är det dags att uppdatera höstgarderoben så är det läge för ett stopp hos oss!


Söt rutig skjorta.

Jättefint längre linne med paljetter och pärlor - finns även i svart.



Fin fuskpälsväst i svart, 399:-

Annars är det full rulle i butiken med många semesterfirare. Kläderna kommer likt små laviner i 24 lådor/dag till butiken, så snart har vi en brand new store fylld med finfiningar. Och rean är fortfarande going strong, så glöm inte kika in även den. Talk to ya later!


News in store.






Idag har expo-cissi stylat vår a-yta med nya snyggingar.. Så här fin är uggletröjan på. Docka nummer två har en oversized tee med snyggt print och glansiga jeansleggings. Vi har även haft besök av en i tripple n touch som brukar handla sina jeans hos oss - det tackar vi för =)


News in store

Snart vankas det skolstart och höstens (eller sensommar som jag hellre kallar det) varor börjar trilla in. Kika in dessa snyggingar!

1. Mörkt turkos/petrolblå knytkofta. 2. Skön mjukiströja med cool uggla. 3. Linne med grafiskt tryck.



1. Kjol som funkar lika snyggt som en klänning. 2. Strassa lagom med en strassöverdel. 3. Linne med svartvitt tryck.


Nu äre helg!

Peace!


If nothing changes.

Hej!

Sitter här i lägenheten, har precis sett det sista av SATC the movie. Jag är inte hel up to date, det är jag med på, men nu har jag sett den i alla fall. Och den var okej.

Känner mig lite smått melankolisk vilket kan ha att göra med förkylningen som satt sig lite på huvudet - inte alla indianer i kanoten, chipsen i påsen, gafflarna i lådan - you pick your choice. Eller så är det för att jag känner mig lite ensam. Ibland gör jag det. Min familj bor inte här, mina bästa vänner bor inte här och jag har egentligen inte några egna vänner här. Jag har mina jobbarkompisar som är världens bästa. Och min pojkväns kompisar som också är trevliga. Men ni vet, dom där som man hänger med och snackar skit med in på bara småtimmarna? Som man säger allt till? Nope. Oftast tänker jag inte på det, men ibland.. ja. Då känner jag mig lite melankolisk.


Nu när jag ändå är igång och pratar sådär om mig själv så kan jag ju lika gärna säga, för de som inte vet, att jag har kommit in på en skola i höst. Inte vilken skola som helst, Protekos KY-utbildning teko i Borås. Jag skrev för ett tag sen att jag hade fuffens för mig i Borås (om nån kommer ihåg) och då var jag på intervju där. Jag log övertygande, jag nickade tills nacken blev öm och jag kom in. Jag blev en av 34 utav 264 som totalt sökt som antogs.

Därmed kommer jag inte längre jobba så mycket på JC. Jag vet några som kommer bli ledsna och jag vet en som kommer att bli jätteglad. Men jag försvinner ju såklart inte helt. Jag kommer att jobba kvar som extra och jag kommer kanske att fortsätta blogga också. För då kommer jag ju verkligen ha tid för det.

Dock kommer det bero på om jag kommer känna att det är värt det. Hittills har jag spenderat ungefär tio timmar i veckan i fyra månader (vilket borde bli 160 obetalda timmar) på den här bloggen för att få folk att förstå vilken jävla bra idé det här är. Titta bakåt i arkivet. Det jag har skrivit om, olika tips, kläder och events är bara en bråkdel som ett företag med JCs proportioner skulle kunna blogga om. Det finns sånna möjligheter! Sekundsnabb reklam och direktkontakt med kunderna. Pengar! Cash! Jag vet inte riktigt vad man mer ska säga för att få folk att förstå.

Som ni förstår har jag tröttnat lite på att försöka övertala folk. Så därför ger jag bollen till er. Jag vill inte tro att de timmar jag spenderat extra på jobbet, före stängning/efter stängning/på min lunch, är till förgäves. Tror ni på den här idén? 

Övertala mig.


Förkylt också.

Idag har jag mest hostat och harklat mig, gått omkring här hemma och plockat i saker. Fick ett ryck och bakade kladdkaka. Det är så roligt man har när man är sjuk. Imorgon är jag ledig (i motsats till idag, då jag var hemma från jobbet sjuk) så dan kommer väl att se ut likadant. Eventuellt att vi åker hem till Niklas familj och är sjuka där istället. Som sagt, det är så kul man har det när man är sjuk!

Goodnight på er, nu ska jag försöka mig på att soooova.

JC på sommarturné!

Aftonbladets Klick! är på sommarturné och JC följer med! Det finns goodiebags, man kan få make up tips och galabiljetter att vinna. Och självklart så kan du få dina jeans nitade och trashade! Senast var det i Sundsvall på gatufesten där bland annat Ulf Lundell, Darin och Marit Bergman spelade!

Turnéschema:

25-27 juni Jönköping

2-4 juli Sundsvall

7-9 juli Karlstad

11-13 juli Halmstad

15-17 juli Båstad

22-24 juli Visby


News in store.

Svängde in på jobbet igår för att hämta lite papper och såg två nyheter som kommit in. En längre skjorta i snygga färger;



Ett mönstrat linne fint till ljusa jeans.



Blev en miniupdate, som sagt så blir det ordentligt bloggande när jobbet sätter igång igen.