Levi's FW09

Gokväll good people!

Ikväll har jag alltså varit uppe på Levi's showroom och fått se det vi får in till vår butik för FW09! Levi's tillställningarna brukar vara mycket trevliga sådana och inget undantag denna gång. Levi's-Erik hälsade oss varmt välkomna med dricka och pizza som snabbt sjönk ner i magen. Här kommer lite axplock från kvällen!

Levi's snygga showroom.

Matilda hänger

Jeans till kille. Vi kommer få in många snygga, mörkare tvättar i våra klassiska 504 och 511. En riktigt nerskitad till vänster och till höger lite mer kontorsstrikt tvätt. Även en riktigt snygg chinosbralla i levi's engineered, dock kommer vi få den i en lösare passform än på bilden.

Överdelar till kille. T-shirten till höger kommer vi få in i den gråa färgen, som tygurklippet är i.

Skitsnygg stuprörsbyxa vi kommer få in till tjej.. Den kommer redan in i mitten på nästa månad, så håll utkik då. Till tjej kommer vi även få in mörkare tvättar i denna modell. Vi kommer få in nya, mörkare tvättar i de modeller vi redan har, en rak och en bootcut bralla. Tyvärr blev dessa inte så bra i kameran.
Vi ska också få in Orange Tab igen! Det ska bli jättekul att se det lite längre fram.

Erik passade också på att visa det som Levi's har att erbjuda till inköp 2 för hösten - sjukt snygga grejer! Där får vi hålla tummarna för att JC köper in, jääättecoola överdelar och en del klockrena jeans. Har lite bilder, men får inte lägga upp dom än. Förhoppningsvis lite senare, så dom spar jag ;)

Det här visste du inte om Levi's - Alla levi's jeans har den klassiska vingen stickad på bakfickan och har alltid haft så, med undantag under andra världskriget då det var sparkrav. Då målades istället stickningen på med färg, för hand på varje par.

Godnatt på er!

Kommentarer
Postat av: Mathias JC 5an

update på "Det här visste du inte om Levi´s":

Chinchbacken och crotch rivet försvann, nitarna är inte solid koppar utan plated. Även vikten på jeansen (oz) är lättare, för att spara på denim. Original(dvs ej LVC) och krigstids jeansen har en svag gulaktig stitchning. Allt detta för att spara på pengar i krigstider.



"I love my jeans. They make me feel horny" // Paul Trynka.

2009-05-22 @ 10:35:48
Postat av: Sandra

Tack Mathias, för denna uppdatering. En dag kanske vi kan förklara för dom som inte är betuttade i sina jeans vad en chinchback, LVC och crotchrivet är. Au bientôt.

2009-05-22 @ 13:39:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback