Those Dancing Days designar för JC

Vad kommer efter skolavslutning och student? Festival såklart! JC går in i en festivalyra och i samband med detta så har Those Dancing Days designat två linnen!

Det ena stoltserar med ett backstagepass som heter duga.

För er som inte har slutat skolan än har vår praktikant Josefine stylat en snygg donna!

Sidenjacka/Killah
Blus och linne/JC
Lackleggins, hårband och halsband/JC


Hur ser era planer ut för ikväll? Gick en sväng på stan för att hämta lite flyttkartonger från jobbet, och såg flyers för 7 sins som är ikväll! Är du i gbg och det minsta fascinerad av 50-talet och rockabilly så är det där du ska befinna dig ikväll. Klubben är på Storan. Du kan inte låta bli att stirra på alla vansinnigt piffiga damer och herrar som rockar rumpan av sig där inne!

Är du mer soft och kanske lite åt surf eller reggae hållet lagd så firar klubben Kontiki i slottskogen 2 år idag. Har du inte varit där så har du defentivt missat något. Stället är inrett i Söderhavsö stil och det är fruktansvärt mysigt och välplanerat ut i fingertopparna. Den bästa kommentaren som förklarat stämningen var nog min vän hannas efter ett toalettbesök "det kändes som utröstningsbåset i Robinson!" Mängder att exotiska drinkar att välja på också. Do not miss!


Kommentarer
Postat av: hanna

Haha så himla sant! dit får vi dra i sommar =)

2009-05-30 @ 15:20:14
Postat av: Sandy

Apselut!! Kom ner bara :)

2009-05-31 @ 11:50:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback