Spectacular, Spectacular

Kanonväder idag!


Jag är ledig och ska ta en promenad in till city och nog inhandla lite mavala och hårprodukter som jag börjat sakna.


Läste på starlounge för någon dag sen om Britneys turnépremiär i New Orleans. Hon hade ca 20 klädesbyten i sin show. Den måste varit spektakulär. (Spectacular, spectacular som den tjocke managern i Moulin Rouge sa).

Läste även att Dsquared2 stod för designen. Många av ombyten var cirkusinspirerade, precis som hennes album och turné heter. New Orleans som turnéstart var ingen slump utan passar ju också in på det temat.

från britneyspearscircus.net
Bild från britneyspearscircus.net


Känns som att det kan bli mycket cirkusinspirerat framöver. NK varuhuset var ju tillexempel inte sena på att ta efter med levande cirkusfönster i helgen och cirkusinspirerad skyltning 5-15 mars. Och konsert/cirkusdirektörjackan är ju redan här.



Ms Spears har förövrigt nog också ett finger med i spelet med den här tofsen-mitt-på-huvet som alla it-tjejer (det började väl med olsen twins?) har sportat ett tag. Under hennes åh så utskällda tid som white-trash för några (2?) år sen var det ju faktiskt hon som startade trenden. Do not underestimate the power of world famous people så to spik.


Ja, hoppas ni också har en fin fin dag!

Peace.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback